Olympiakosel oli võimalus võit võtta normaalajaga, kuid nende viimasel rünnakul eksis Nigel Wiliams-Goss kahepunktiviskel.

Lisaaja lõpp kujunes dramaatiliseks, sest vaid 0,5 sekundit enne lõpuvilet tegi Filip Petrušev Jabari Parkeri vastu vea. Kolm vabaviset teeninud Parker saatis neist kaks esimest korvi ja viskas viimase tahtlikult mööda, mis ei jätnud Olympiakosele enam mängu päästmiseks võimalust. 36 sekundit enne sireeni oli kodumeeskond veel kolme punktiga juhtinud, kuid siis tõi Tomas Satoransky tabav kolmene tabloole viigi 80:80.

Barcelona resultatiivseim oli Jan Vesely 16 punktiga, Satoransky, Parker ja Willy Hernangómez tõid võrdselt 13 silma.

Olympiacose peatreener Georgios Bartzokas seadis kohtunike lõpusekundi otsuse kahtluse alla.

„Minu asi ei ole kritiseerida teiste inimeste tööd, kui keegi hüppab ja lendab läbi õhu ning teie määrate selle otsusega mängu saatuse. Teiste inimeste kohustus on seda otsustada, kas see on hea või halb otsus,“ sõnas kreeklasest peatreener.

„Minu vaatenurgast oli see viga. Ma tean, et ma ei saanud visata ja mulle anti kolm vabaviset,“ ütles Parker vastuseks Bartzokasele kommentaarile.

Teises eilses mängus alistas Tel Avivi Maccabi 85:83 Ateena Panathinaikose ja asus seeriat 2:1 juhtima. Josh Nebo viskas 22 punkti ja võttis üheksa lauapalli.

Panathinaikos esitas seejuures kohtumise järel ametliku protest ja vaidlustas kaks kohtunike otsust. Kreeka klubi väitel astus Josh Nebo 55 sekundit enne mängu lõppu otsajoonele, kuid vilemehed seda ei fikseerinud. Lisaks peeti ebaõiglaseks 15,5 sekundit enne lõppu viigiseisul määratud hüppepalli.