865 pealtvaatajat – see on Keila rekord – nägid heas mõttes tobeda stsenaariumiga mängu. Viis minutit enne normaalaja lõppu 64:54 ette läinud Keila sattus krampi, pakkus Pärnule lugematul arvul võimalusi, aga alati jäi neile mõni elu alles. Sama kordus miniversioonina lisaajal, siis oli Keila edu viis punkti ja lõpuni üks minut.

Nii normaal- kui ka lisaaja lõpus olid võtmed hoopis Pärnu käes. Seisul 66:66 oli Siim-Markus Postil võimalus seeria ära otsustada, aga tema keskpositsioonivise keeras rõngast välja. Lisaaja viimasel rünnakul läks Menno Dijkstra kolmene juba selgemalt mööda.

Draama, rahva kaasaelamise ja pinge mõttes oli tegu selle korvpalliaasta ühe meeldejäävaima mänguga. Kui panused on nii kõrged, võibki kvaliteet tagaplaanile jääda. Kaotaja jaoks on hooaeg läbi, võitja saab pidada veel kaks seeriat.

Keila resultatiivseimad olid Kristen Kasemets ja Karlis Žunda 18 punktiga, Andrii Mõronenko lisas 13 ja Margus Pahv 12 punkti. Pärnule tõid Ivo Van Tamm 15, Saimon Sutt 14 ja Troy Barnies 13 punkti.

Delfi tähelepanekud Keila – Pärnu mängust: