Millist meest ma enda kõrval näha tahan? Milline ta on, see minu müstiline mees?

Välimus pole määrav. Usun, et teilegi võivad meeldida erinevat tüüpi mehed. Mina eelistan heledanahalisi, kuigi ka tõmmud mehed võivad olla väga külgetõmbavad. Absoluutselt kindlasti peab mees olema naisest pikem. Soovitavalt sportlik. Mitte mingil juhul paks ega kehaliselt lõdva olekuga.

Eelnev oli eelduseks, et ma võiksin mehele üldse natukenegi tähelepanu pöörata. Nüüd tulevad mehe palju olulisemad omadused, mille puhul allahindlust ma ei tee.

Mees peab olema usaldusväärne ja naisele kindel tugi. Ta peab olema vaimult tugevam kui naine. Enesekindel, aga mitte enesekeskne. Truu, teatud piirini, arvestades meeste igipõlist jahipidaja kutsumust.

Arusaaja, sõber.

Hell ja õrn naise vastu, mitte macho. Käituma nii, nagu oleks naine kallihinnaline portselanvaas, valmis vähimagi tõuke korral purunema. Tundeline. Mitte puine, tuim ja mossis, kes viitsib ennast liigutada ainult enda vajaduste nimel. Mitte robustne ega rohmakas. Mees, kes julgeks välja näidata ka oma nõrkusehetki.

Rõõmus ja seltskondlik. Mitte labane. Intelligentne ja haritud, paljunäinud ja -lugenud. Hea kasvatusega ja enese eest hoolitsev. Tingimata džentelmen.

Ongi kõik. Kallid mehed, seda polnud ju palju? Usun, et enamikus teis on kõik see olemas, on ainult vaja need omadused üles leida ja neil välja paista lasta. Sest kõik need soovid ja ootused peegelduvad ju naise näol mehele tagasi. Seega mida rohkem te end kokku võtate, armsad mehed, seda suurem on teilgi tõenäosus leida ideaalne naine.

Naise seisukohalt vaadatuna on ammu möödas ajad, mil naine vajas meest igapäevaseks toimetulekuks oma eluga. Tänapäeval saab naine meheta väga hästi hakkama, pole mingit mõtet võtta enda kõrvale kedagi, kelleta tegelikult oleks parem, ainult sellepärast, et näidata ennast väärilisena. Et mul on mees.

Viimasel ajal taban ennast tihti mõttelt, et kas saab olla selliseid ideaalseid mehi minu jaoks mitu. Et kui ma ühel juba olen minna lasknud, kas siis järgmisena kohatu saab ka olla Härra Õige? Aga võib-olla on nii, et aeg muudab mind ja minu ootusi ideaalse partneri suhtes.

Mõelge selle üle, kallid naised.