Linda lahkumise järel valitses Punases meeskonnas mõtlik meeleolu ja keegi ei ole enam kindel, et välja hääletati õige inimene. Punaste treener Eva on tulemuses pettunud, kuid usub, et kaotus tõstab motivatsiooni.

Kuigi möödunud on kõigest nädal, igatsesid mitmed osalejad koduste hõrgutiste järele, kes tunneb puudust jäätisest, kes šašlõkist, kes hapukapsast ja viinakokteilist.
Nagu teada, kehtib võistlejatele nüüd erimenüü.
Ent samal päeval ootab osalejaid tavapärasest rikkalikum lõunalaud.
Inge, Jaanika ja Heidy ei suuda kotlettidele vastu panna. Andrus O. on sunnitud lauast lahkuma, et mitte murduda.
Ülejäänutest suudavad ettekirjutatud menüüst kinni pidada ainult Heli ja Tiiu. Andrus P. arvab, et mida see üks kotlet mehele teeb. Ta lahkub lauast viimasena.

Teine võistlusülesanne on ülekaalulistele raske, sest tuleb vastasmeeskonnast kiiremini joosta Patkuli trepist üles Toompeale. Auhinnaks on lõõgastav massaaž ja õigus otsustada, millise Sinise meeskonna liikme kaalukaotust sel nädalal ei arvestata, sest neil on hetkel üks liige rohkem. Trepijooksu võitjaks tuleb Punane meeskond, kuigi vaieldamatult jookseb kõige kiiremini Sinise meeskonna Heli.

Kaalumise eel usub Punase meeskonna Andrus O., et võidavad taas Sinised. Olgugi, et Punastel on õigus otsustada, millise vastasmeeskonna liikme kaal ei lähe arvesse (valitakse üksmeelselt Andrus A tulemus — toim.).

Kaalumistulemused üllatavad

Punased tegid õigesti, et ei lasknud arvestada Andrus A. kaalu, kes oli sinise meeskonna suurim allavõtja. Kuid Punase meeskonna Inge võttis pool kilo juurde.

Punane meeskond võtab kokku alla 4 kg ja sinine meeskond 7,2 kg ja Punased hääletavad üsna üksmeelselt välja Chrisi. Kuigi ta on punase meeskonna naistest kõige parem kaalulangetaja, tundub teistele, et ta viriseb liiga palju. Et sinises meeskonnas on endiselt kuus liiget, aga punases kõigest neli, palub saatejuht Krista Lensin Chrisil enne lahkumist nimetada üks nimi, kes sinisest meeskonnast peab punasesse meeskonda üle minema. Chris nimetab Andrus A. nime, sest arvab, et ta võib punasele meeskonnale järgmisel kaalumisel võidu tuua.

Kokku võetakse teisel nädalal alla 11,2 kg . Kõige rohkem võtab alla punase meeskonna Andrus O. — 3,3 kg.

(S) ANDRUS A  - 1,9 kg
ANU - 1 kg
CHRIS - 0,6 kg
(S) HEIDY - 0,7 kg
TIIU - 0,3 kg
(S) ANDRUS P - 1,1 kg
JAANIKA - 0,3 kg
(S) KATRIN - 1,1 kg
INGE + 0,5 kg
(S) HELI -1,4 kg
ANDRUS O. - 3,3 kg