Kolmas nädal algas paljude jaoks pettumusega, sest teisena välja hääletatud Chris sai õiguse saata oma meeskonda üks liige vastasmeeskonnast, et meeskondade vahel valitseks jälle arvuline tasakaal.

"Oleksime pidanud ise otsustama!" oli sinise meeskonna Heli ärritunud. Meeskonda vahetama pidanud Andrus A. ise suhtus asjasse rahulikumalt, küll aga keeldus ta punase meeskonna treeneri Evaga trenni tegemast, sest tema arvates kaotasid punased kaks korda järjest just tänu Eva treeningustiilile.

Jaanikat omakorda ärritas, et nende meeskonda saabus Andrus A. näol vingats.

Ka siniste meeskonna treeneri Peetri nädal ei alanud kergelt, sest Andrus P. polnud kolmandaks nädalaks teinud kaasa ühtki trenni. „Minu seismine on sama, mis teiste kõndimine“, teatas ta.

Peeter veenis meest siiski endaga koos trenni tulema: nii tehti pikem jalutuskäik Pirita hotellist Russalkani ja tagasi. Kuid Andrus P. jäi ka pärast seda katsumust endale kindlaks, et ta teab ise kõige paremini, mis tema jaoks kasulik on.

Muutunud oli kolmandaks nädalaks siiski nii palju, et Andrus jaksas pausideta kõndida kordades pikemaid vahemaid kui esimesel päeval. Samuti vähendas ta oluliselt erinevate ravimite koguseid, mida ta tervisehädade tõttu neelas.

Selle nädala ülesandes ei saanud määravaks ei jõud ega osavus, vaid esinemisjulgus ja loovus. Kumbki meeskond pidi esitama laulu, mis räägiks nende võitlusest ülekaaluga. Harjutamiseks anti aega kaks päeva.

Inge arvas, et sinisel meeskonnal on edumaa, sest Andrus P. on meelelahutusäri pisut nuusutanud, olles aastate eest laulnud paksude meeste bändis „Super Boys“. Samas olid vaieldamatult parimad viisipidajad punase meeskonna Inge ja Andrus O.

Lõpuks selgus, et lavashow oli meeskondadel üsna sarnane ning sinine meeskond süüdistas punast idee varastamises. Žürii, kuhu kuulusid Erich Krieger, Katrin Siska ja Rainer Michelson (Supernova), otsustas, et sinine meeskond oli laval veenvam.

Heli arvas, et võit tuli suuresti tänu temale: „Lõpuks nägin, et nende hirm on nii suur. Ma tunnetasin ära, et selle põhirõhu peaksin ikkagi mina tegema… me saime hakkama.“

Parima rolli eest tunnustati punase meeskonna Andrus A-d., kes oli kostümeeritud Evaks.

Kolmanda nädala kaalumise eel oli kõige rohkem närvis punase meeskonna treener Eva. Kas tõesti ei tule võitu ka seekord, kuigi trennides on kõigil selline mahv peal? Punased ise olid õnnetud, et on senini pidanud Evale pettumuse valmistama.

Mitte miski polnud kindel kuni viimase kaalule astujani, kelleks oli seekord punase meeskonna Tiiu. Et võita sinist meeskonda, pidi ta alla võtma rohkem kui 1,4 kg.

include "/www/htdocs/woman/includes/projects/kaalust_alla/kaulik.inc";  ?>Tiiu võttis alla 3,5 kg ja sellega oli punane meeskond võitnud esimest korda kaalumise. Tiiu oli ühtlasi ka nädala suurim kaalulangetaja. Sinine meeskond kahtlustas, et Tiiu tulemuse taga olid abivahendid – salapärased kapslid ja plaastrid.

Punane meeskond kaotas kokku 11,8 ja Sinine meeskond 9,7 kilo.
Kokku võeti kolmandal nädalal alla 21,5 kilo.

HELI 1,5 kg
KATRIN 1,8 kg
ANU 2 kg
TIIU 3,5 kg
ANDRUS A. 2,5 kg
HEIDI 2,1 kg
JAANIKA 1,5 kg
ANDRUS P. 2,3 kg
INGE 2,8 kg
ANDRUS O. 1,5 kg

Sinisele meeskonnale tähendas see esimest korda hääletusruumi minekut. Alles kaotus tõi nähtavale pinged, mis valitsesid alati nii ühtsena näivas meeskonnas. Kõige teravam vastasseis valitses Anu ja Heli vahel. „Meeskonnas on üks inimene, kelle pläma ma ei jaksa enam kuulata ja ma hääletan ta välja,“ ei teinud Heli saladust, et ta kavatseb välja hääletada meeskonna noorima liikme Anu.

Teised arvasid, et välja võiks minna kõige sportlikum paksuke, kes saab kodus ise hakkama.

Üsna üksmeelselt hääletati välja sinise meeskonna kõige tugevam liige Heli. Helile ei tulnud hääletuse tulemused üllatusena, sest aimas juba varem, et teised tunnetavad temas ohtu. Ta lubas kõigile näidata, et saab kodus üksi hakkama.