Tiiu väljahääletamine eelmisel nädalal hoiab ülejäänud võistlejate meeli tükk aega elevil. Toanaaber Jaanika arvab, et Tiiu jaoks oli väljahääletamine väga ootamatu, sest ta pidas end kogu aeg üheks favoriidiks. Kui tagatipuks ilmneb, et Tiiu tahtis oma meeskonnaga kokku leppida, et välja hääletataks Andrus A., hääletades hiljem ise Andrus O. vastu, on kõik rahul, et nad hääletasid susserdaja välja.

Järjekordne ülesanne tunnistatakse üksmeelselt seni parimaks. Meeskonnad viiakse Rotermanni turule, kus nad peavad esmalt valmis tegema rummikoogid ja seejärel neist võimalikult kiiresti sealsamas turul lahti saama. Ükski võistleja ei suuda jätta rummikooke maitsmata. Isegi alati tubli Andrus O. arvab: „Mis see väike kerakene siis teeb, pattu võib ju teha, aga hästi vähekene ja ega me palju pattu ei teinud.“

On jäänud võistluse teine pool — saada kookidest võimalikult kiiresti lahti, ükskõik kas raha eest või ilma. Sinine meeskond on sõiduvees. Neis kõigis on tubli annus müügimeest, nad hõivavad kogu turu ja mitte keegi ei pääse nende raudsest haardest. Samal ajal kui siniste kandikult kaob viimane rummikook, on punastel veel pool kookidest alles. Sinine meeskond võidab ülekaalukalt, teenides müügi pealt 42 krooni. Punane meeskond peab leppima 24 krooniga ja kaotusega. Auhind on seekord väga ihaldusväärne — võitjameeskond saab õiguse panna kaotajate kaalule kahekilose tordi.

Ainukesena peab auhinda ebaõiglaseks Andrus A. Ta kaotab isegi oma võitlusvaimu, kuigi teised peavad morni oleku põhjuseks kurnatust. Andrus A. on seni olnud protsentuaalselt kõige edukam kaalukaotaja. Esimese kuue nädalaga on ta kaotanud 17,1 kg ehk 15,5 % oma algsest kehakaalust. Tema kannul püsib Andrus O., kes on kaotanud 20, 2 kg, kuid kelle kaalukaotuse protsent on 13 %.

Vaatamata suurepärastele tulemustele teeb Andrus A. oma meeskonnakaaslastele muret, sest ta ei tee punase meeskonnaga trenne kaasa, vaid järgib oma treeningmeetodit. Inge: „Mina arvan, et ta on oma tervist ikka täiega rikkunud ja mul on temast kahju. Ta on oma kaalukaotusega hulluks läinud. Ta pole enam inimene, ta on vari.“

Trennid on muutunud raskemaks, seitsmendal nädalal murrab väsimus ka kõige vapramad. Andrus P. ei ole muutnud oma suhtumist Peetrisse. Isegi meeskonnakaaslastele tundub Andruse käitumine kohatu.

Peeter on otsustanud ropendavasse treenitavasse suhtuda rahulikult: „Andrus, sa oled kõva naljamees, teeksid sa sama kõvasti trenni, kui sa nalja teed.“ Kuid on ilmne, et allapoole vööd naljad on Peetrit ära tüüdanud. Andrus P. arvates ei saa Peeter aru, et ta vajab tervise tõttu erilist programmi. Teised arvavad, et selle asja nimi, millega Andrus P. maadleb, on laiskus. Vaatamata sellele, et isegi tublimatest tublim Andrus O. on väsinud, pole ta vähemalt unustanud, mille nimel tuldud sai: kaalust alla ja 50 000 krooni on sinu.

Raske treeningnädal ei peegeldu paraku kaalumise tulemustes. Eriti pettunud on Andrus O. kes võtab alla kõigest 400 grammi. Jaanika kaal püsib muutumatuna ning Andrus A. on tervelt kilo juurde võtnud. Teised peavad põhjuseks tema käegalöömismeeleolu: „Pärast seda vahevõistlust läks tal tuju ära. Siis ta läks ja võttis mõned õlled ja järgmisel päeval veel mõned õlled. Pärast viimast vahevõistlust murdus ta täielikult.“

Punane meeskond võtab kokku alla -1,6 kg ja sinine meeskond -3,5 kg. Sinine meeskond on võitja ka ilma kahekilose tordita. Kahe meeskonna peale kokku kaotatakse sel nädalal -5,1 kg.

Inge kardab, et mehed võivad kokku leppida ja tema välja hääletada. Oma kojuminekus on veendunud ka Andrus A., kes hakkab asju pakkima kohe pärast kaotatud võistlust. Välja hääletatakse Andrus A. Andrus O. tunnistab ausalt, et üks põhjusi peale Andruse minnalaskmismeeleolu on ka see, et ta näeb Andruses endale kõige suuremat konkurenti.

Andrus A. tunnistab, et ta on kass, kes kõnnib omapead, kuid siiski tänab Evat: „Eva näpunäited tulid mulle kasuks. Ta pigistas minu laisast kehast viimase välja.“