Esialgu aga ootab võistlejaid ees rollivahetuse päev. See tähendab, et võistlejad saavad ise treenereid treenida. Peeter on põnevil: „ Ma arvan, et see on päris huvitav kogemus. Saab näha, kuidas Andrus mind treenib.“ Andrus lubab Peetrile teha rahuliku trenni, kuigi tulemus osutub vastupidiseks. Isegi klubi külastajad ehmatavad Andrus P. kärkimise peale.

Peeter leiab asjale lihtsa seletuse: „Ma arvan, et ta soovis kompenseerida seda, et ta ei osanud tegelikult harjutust välja pakkuda.“

Eval veab oma treeneritega rohkem. Ta rõõmustab, kui näeb, kuidas Inge ja Andrus O. kõiki tema õpetussõnu peast teavad. Eva võhm paneb Andrus O.-d imestama: “Mina teen näiteks mingit kükitamist kümme korda ja siis tahan puhata, aga tema pani kiirelt tempos ja nägu oli jumalast kuiv.“

Alles jooksulindil läheb Eval tõeliselt raskeks:“ Korra jooksulindi peal mõtlesin küll, et suren, jube raske oli.“

Palju parema tervisega mees

Andrus P. ei väsi kordamast, kuivõrd heaks on läinud tema tervis, olgugi et kaalunumbrid püsivad mitmendat nädalat jonnakalt ühel kohal. Viimasel nädalal on õige aeg käia arsti juurest läbi. Selgub, et kõik on hästi: vererõhk on korras, rasvaprotsent alaneb, süda töötab korralikult ja kolesterool on siinse menüüga normi saanud. Jäänud on vaid liigsed kilod ja viimane võistlus.

Kui Inge kuuleb, et võistlus toimub basseinis, peab ta end juba ette kaotajaks, sest pelgab vett: „ Juba see, et ma pean ennast bikiinide väele võtma, on minu jaoks õudne lugu. Ma olen oma paksuse pärast alati vältinud basseine ja mererandu ning siis, kui keegi veel vahib.“ Andrus O. seevastu on oma võidus kindel. Inge annab peatselt loobumisvõidu, suutmata end kokku võtta isegi auhinna nimel, mida ta väga ihaldab. Võitjaks tuleb Andrus O., auhinnaks seekord mitte immuunsus, vaid trenažöör ViaGym.

Enne ja nüüd
Andrus P.
+0,3kg, hetkekaal 162,8. Kokku kaotas saates -17,2 kg.

Inge
-0,3kg, hetkekaal 88,9kg. Kokku kaotanud -11,1 kg.

Andrus O.
-0,3kg, hetkekaal 130,9 kg. kokku kaotanud 24,1 kg.
Juba mitu nädalat hinnatakse üksteist kui konkurente, sest kõik kolm näevad end finaalis. Andrus O. tunneb end kõige kindlamalt, kuid ei välista, et Inge ja Andrus P. võivad omavahel kokku leppida ja tema kui kõige suurema konkurendi välja hääletada. Inge omakorda pelgab, et mehed lepivad omavahel kokku, sest kumbki ei näe üksteises konkurenti, vaid pigem Inges.

Kuigi Eva ja Peeter teevad ülivõimsa treeningnädala, võetakse kaalust alla väga vähe. Andrus P. võtab hoopis +300 g juurde. Ta on äärmiselt pettunud ning aimab, et ta hääletatakse suure tõenäosusega välja. Nii juhtubki. 50 000 krooni nimel jäävad võistlema Andrus O. ja Inge.

Miinus kolmsada ja suur tänu

Kokku võetakse viimasel nädalal kolme peale alla kõigest -300 g.

Inge on Evale tänulik: “Eva, ma tahan sulle öelda, et sinuga kohtumine on väga vinge asi minu elus, sa oled meeletult hea treener. Sa oled karm, aga samas on sul autoriteeti.“

Isegi Andrus P ei nurise: „Tervis on läinud fantastiliselt paremaks, kolesterool on nagu normaalsel inimesel, vererõhk on läinud normaalseks, veresuhkur on läinud eriti heaks. Mul on nii hea olla.“

Sel õhtul lahkuvad kõik kolm võistlejat hotellist ning kohtuvad üle pika aja oma lähedastega.
Kuid võistlus pole sellega lõppenud, vaid jätkub kõigi kaheteistkümne osalise jaoks juba kodus. Alles nelja kuu pärast selgub, kes on olnud parim kaalust allavõtja, sest tõeline võitja on see, kes saab hakkama omal käel, ilma treeneri ja meeskonnata.