See võis olla veebruar või märts aastal 2010. Tulin hommikuse bussiga Pärnust, et sõita Tallinna. Buss tegi vahepeatuse ühes alevis, kus seisid mees, kellel oli käes õllepudel ja naine, kes oli rase. Päris suur kõhuke oli ees.

Ta päris mehe käes: "Kuhu sa lähed? Kas sa pead minema? Ma löön su maha, kui sa mulle valetad!" Nii astus see mees siis bussi ja hakkaski peale. Mees sosistas bussijuhile: "Kuule, ma viskan sulle 25 krooni, sa sõida siit peatusest minema ja lase mind seal eemal nurga peal maha. Ja kui naine küsib, kuhu ma lähen, siis ütle palun Märjamaale."

Mees läks ja istus minust tahapoole akna alla. Naine akna taga küsis: "Näita mulle piletit." Mees ei teinud väljagi. Naine: "Tule ukse juurde ja näita mulle piletit, kuhu sa sõidad." Mees ütles ainult: "Mine küsi bussijuhi käest, et ma ostsin pileti." Naine muidugi ei teinud ennast lolliks ja ei läinud seda tegema.

Mees istus, naine oli akna all, siis hakkas buss sõitma ja naine läks ära. Buss jõudis peatusest nii kaugele, et silti ei olnud enam näha. Aga bussis hakkas üks naine noormeest manitsema.

"Tead noormees, sa oled täielik siga, et oma rasedale naisele valetad ja ta üksi jätad. Nii ei tehta. Kui oled juba endale naise võtnud ja laps ka veel, siis peaks nagu korralikuks hakkama." Mees tõusis, läks ukse juurde ja bussijuht lasi ta maha. Aga enne seda jõudis see reisija talle veel uuesti nähvata: "Sa noormees oled täielik SIGA."

Noormees naeratas ja ütles: "Mis siis, kõik mehed on sead." Siis hakkasid juba kõik bussis olijad talle midagi ütlema, aga mees jõudis välja minna.

Kahju oli sellest noorest rasedast naisest. Kena naine ja nii nõme mees.
___________________

Hakka rahvaajakirjanikuks!

Et saada rahvaajakirjanikuks, registreeru
. Registreerunud kaastöötajad saavad preemiaid. Registreerimata kaastööd on teretulnud

või
.

Toimetaja vaatab saabunud info läbi, vajadusel täpsustab, paremad palad ilmuvad Delfis.