Kõigepealt Ashley Cole, kelle maailma ilusaimaks naiseks peetud Cheryl Cole liiderdamise pärast hiljuti maha jättis. Megarikka jalgpalluri abielu läks vett vedama, kuna too otsustas taas voodisse ronida teise naisega — kordi inetuma juuksuriga, kelle jaoks ei olnud abielumehega magamine probleem.

John Terry, briti meeskona kapten, magas tagaselja oma tiimikaaslase endise tüdruksõbraga, mille peale too tiimikaaslane üldse jalgpallist loobust. Tema jaoks oli sõbra tegu nii räpane, et ta ei suutnud Terry’ga ühes seltskonnas enam koos olla. Küll aga võttis Terry tagasi tema abikaasa.

Jalgpalluriga abiellumine on teatavasti briti naiste jaoks nagu lotovõit, sellest on raske lahti öelda.

Järgnev uudis aga raputas kogu Inglismaad: ajal, mil Coleen Rooney ootas paari esimest last, seksis lapse isa Wayne Rooney abikaasa teadmata kõrgklassi hooradega, kelle taksiks oli ei rohkem ega vähem kui 1200 naela!

Lisaks tuli välja, et Rooney ja tema sõprade ühine lemmikmäng on telefoniraamatust pimesi prostituutide telefoninumbrite leidmine. Seejärel tehakse kõne ja oodatakse põnevusega, milline keha kohale ilmub. Ukse avamise hetk olevat Rooney'le kõige rohkem lõbu pakkunud.

Ning muidugi ei pidanud Rooney ise oma teguviisi mingilgi moel abielu reetvaks.

Enne abielu polnud mees sugugi teistsugune: poissmeesteõhtul, vaid loetud tunnid enne Itaalias toimunud suurejoonelist laulatustseremooniat, meelitas mees voodisse ühte briti stjuardessi. Paraku jäi see meelitus kroonita, sest mingil mehele mõistmatul põhjusel jättis naine maailmakuulsa jalgpalluri seksisoovid rahuldamata ja keeldus.

Tänaseks on perekond Rooney elu siiski nö normaalseks muutumas, sest eelmisel nädalal teatas Coleen, et lubab abikaasal koju tagasi tulla ning annab talle teise, kuid seekord viimase võimaluse.

* * *

Jalgpallurite seksiskandaalidest võikski rääkima jääda. Neid on lihtsalt nii palju. Seks lihtsalt läheb neile jalgpallist enam korda. Mehi ei päästa seegi, et nad saavad päevade kaupa ja tundide viisi jalgpallimurul rahmeldada - kusjuures neile makstakse ka selle eest sadu tuhandeid nädalas. Ja õigel teel ei hoia neid mehi ka teadmine, et nende imeliselt sisustatud kodudes ooatavad neid maailma kaunimateks peetud naised.

Ikka ja jälle leiavad mehed end võõra või makstud naisega voodist, pannes nii panti oma imago kui ka abielu. Prostituutidel on jalgpalluritest ilmselt veel palju enam rääkida, kui avalikkus tänaseks teab. Näiteks seesama prostituut, kes Rooney’t rahuldas, väidab, et on voodis olnud 13 briti esiliiga jalgpalluriga. Vau! Võib olla sellepärast läkski brittidel MM’il nii halvasti, et kogu nende energia on kulunud võõrsil mängitud seksimängudele.

Kuid neist naistest, kaunitest kaasadest, on mul kahju. Sest jalgpalluri naiseks saada unistab vaat, et iga Inglismaal sirguv tüdrukuke. Suuremad arvavad mõistavat, milliseid summasid, võimalusi ja elustiili see toob. Tegelikkuses on need väljavalitud, jalgpallurite naised aga ühed õnnetukesed, kes tänu oma meeletule edevusele taluvad avalikku häbistamist ja alandamist.

Ka imeilus Cheryl Cole andestas oma abielu jooksul ühe petmise. Kuid tema päästerõngaks sai naise oma karjäär, sest kohe kui naine oli tippu jõudnud, oli tal piisavalt jõudu, et liiderliku mehe juurest lahkuda.

Siinkohal toon veel ühe näite: isegi kõikvõimas Victoria Beckhamei läinud Davidi juurest ära kui mees oma assistendiga seksis. TänaDavid ilmselt nii lihtsalt enam ei pääseks.

Enamus jalgpallurite naisi pole aga isiklikus plaanis kõige tugevamad, nende ainus eesmärk ja karjäär ongi olla (pelgalt) jalgaplluri naine. Sest kuigi näiteks Coleen Rooney on Suurbritannias ja maailmas juba tuntud nägu, ei suuda ka tema oma suursugusest elust lahti öelda. Ta on KEEGI vaid seni, kui tema kõrval on jalgpallurist abikaasa. See on reaalsus, millega need naitunud silmitsi on. Ja seda teavad suurepäraselt ka nende üleaisalöövad abikaasad.

Minu jaoks jääb aga lihtsalt arusaamatuks see, et kui isegi jalgpall, meeletu palk ja megakaunis kaasa meest korralikult truuduseteel ei hoia ning nende võõra liha himu ei leevenda, siis mis üldse?