"Aga armsad emad, milleks seda teha nii endale kui oma lastele?" küsib Helena-Reet, kes kritiseerib ühes veebiportaalis lastele mõeldud modellivõistlust.

"Tore ju iseenesest, sest eks lapsed ole edevad ja veel edevamad on nende vanemad ning miks mitte selline võistlus. Aga 3-6 aastased lapsed ei otsusta veel ise ning ei tee vahet halval, heal, esteetilisel ning ebamoraalsel ning vanemad, kes oma lastest pilte avaldavad, võiksid seda teha vastutustundlikult."

Minu jaoks tuli üllatusena, et idee algatajate poolt on täiesti läbi mõtlemata ning reguleerimata osalemistingimused.

"Miks on lubatud vanematel riputada netti oma lastest poolpaljaid pilte? Ükski endast ning oma lugejaskonnast lugupidav veebiportaal ei lubaks sellist asja. Need pildid võivad netist jõuda ükskõik kuhu, iial ei tea, millise pedofiili need üles kütavad ning põõsastesse luurama kihutavad. Ja kui jätta kõrvale ka pedofiilid, siis tekib ikkagi küsimus: "miks"?"

"Emad, riputage oma lastest internetti riietega pilte. Olen veendunud, et võistluse võidab tüdruk-poiss, kellel on ilus nägu, armas olek, mitte, kes on aluspükstega seina najal oma vanema poolt pornostaari asendisse poseerima pandud," manitseb Helena-Reet, kes ise on kahe tütre ema.

Helena-Reeda täispikka arvamuslugu loe Gossipist.