Naistekas küsitles viit naist, kes on pidanud üle elama truudusetu mehe kõrvalhüpped. Viis naist viiest tundis enam-vähem “õigel ajal”, et midagi on valesti. Kõigi naiste nimed on muudetud.

Riina, 36: Olime üle 5 aasta abielus olnud ja kirg oli mõnevõrra jahtunud. Olime teineteise vastu pigem hellad kui kirglikud. Ilma igasuguse mulle arusaadava põhjuseta muutus mees minu suhtes taas väga kirglikuks.

See haaras ka mind kaasa, kuid selles oli väike kriipiv nüanss: see oli nagu millegi hüvitamise, heaks tegemise iha. Ühesõnaga ta mõjus natuke süüdlaslikult.

Selline süüdlaslik kirglikkus kestis rohkem kui kuu aega. Olin enamasti seitsmendas taevas ja surusin rahutukstegevat tunnet, et miski on siiski valesti, pidevalt maha. Midagi ei saa ju valesti olla, kui ta mind nii väga tahab!

Umbes poolteise kuu pärast jättis ta mind päevapealt maha. Siis saingi teada, et ta oli teise naisega esimest korda maganud just siis, kui ta minu suhtes eriti kirglikuks muutus.

Anne, 22: Saan alati aru, kui mu kutt mind petab. Raske öelda, kuidas, aga saan. Mitte käitumisest, aga nad hakkavad teistmoodi lõhnama.

Kui oled kellegagi püsivalt koos, tekib mingi ühine lõhn või ma ei teagi, kuidas seda nimetada, turvaline väike maailm, kui talle kaissu poed. Kui ta siis sind kaissu võtab, võib kõik olla nagu enne, aga mingi võõras lõhn. Mitte parfüüm ega “teise naise lõhn”, mehe enda lõhn muutub.

Mulle mõjub see nagu löök kõhtu, muidugi küsin, alguses nad ajavad ikka tagasi. Viimaks saan alati tõe teada ja seni on mul õigus olnud.

Karmen, 33: Olime koos olnud ligi aasta, kui mees ei tahtnud minuga enam nii tihti olla kui enne. Ta on üle 40 ka ja ajasin selle vanuse süüks, kuigi mingi kahtluseuss jäi närima. Ma lihtsalt ei suutnud uskuda, et ta võiks mind petta.

Ligi viis kuud meil seksuaalelu peaaegu polnudki. Räägime muidu mehega kõigest ja kui ma viimaks otsesõnu küsisin, selguski, et mehel on keegi teine. Et ta tunneb, nagu petaks seda teist, kui on minuga.

Tuuli, 48: Mehel oli järsku väga palju tööd ja sellega seoses ka sõite. Ta põhjendas pikki äraolekuid alati mulle kurvalt ja siiralt otsa vaadates ja kuigi mulle tundus imelik, et tal ootamatult töökoormus nii palju suurenes, ei võinud ma ometi arvata, et ta mulle suu sisse valetab. See oleks olnud liiga… jube.

Viimaks jäi ta oma noore kolleegiga lihtsalt vahele. Mitte mulle, õnneks. Ma oleks ilmselt kokku kukkunud.

Elen, 39: Mees arvab siiamaani, et ma tema petmistest ei tea. Ma ei taha talle rääkida ka, sest mul endal on ka teisi ja elame niimoodi.

Kui tal parajasti kedagi ei ole peale minu, on ta tusane, minuga peaaegu ei räägi ja voodielu on väga keskpärane. Kui ta on uue vallutusega hakkama saanud, sünnib ta lausa ümber, toob mulle lilli, kingitusi, seks läheb hüppeliselt paremaks. Ta on kiirelt tüdineva iseloomuga ja varsti käib jälle n-ö maha, vajub lausa lühemaks ja vanemaks.

Ma tean, et ta on seelikukütt. Ma ei tea, miks ta arvab, et ma pime olen, aga hea ongi.

Naised, jagage kogemusi — kas olete nõus, et hüppes käinud mees on hoopis teistmoodi?

Artikkel pärineb Naisteka arhiivist!