1. Ära jõllita! Mitte kedagi, mitte kunagi! Ükskõik mis või kes su ümber on - ära vaata otse ja varjamatu huviga, see on IDA. Ja see on rõve! Vaata ainult siis ja otse otsa kui suhtled. Niisama ära pööra millelegi mingit tähelepanu, sest sul on oma elu ja oma asjad, oma omand ja tegemised. Ainult vaesed peavad silmad-kõrvad lahti hoidma, et kes-mis-kus, et raasukesest mitte ilma jääda. Sina aga - heaolu inimesena - astud rahulikult oma külluslikku teed. Häirimatult. Isegi bussile ei jookse järele! Iialgi!

  1. Riietu kallilt! Isegi katkine teesärk võib olla, aga peab kallis välja nägema. Ja kanna riideid elegantsel aga hooletul moel nagu oleks sul kalleid riideid kapp täis. Mis siis, et pead samu pükse nõeluma laenatud niidiga.

  1. Ära haise! Kasuta vett pesemiseks. Palju vett! Ja pese end kaks korda päevas. Eriti kui alkoholi ka jood siis hakkab keha rutem ja halvasti haisema. Suitsetajal on veel raskem, sest kõik haiseb, sülg, nahk, ja sperma on kollane. Naistel haiseb teatud koht ka vastikult. Aga lääne inimest teeseldes saad seda varjutada veidi kui end palju pesed. Ja aja habe maha, sest see kogub baktereid ning on laiskuse ja rumaluse tunnus.

  1. Ära räägi rahast! Kui sa just ei taha flaamlane tunduda. Neil on perversne komme rahast rääkida kogu aeg. Nad on selles osas imelikud läänlaste seas. Aga õiged lääne inimesed iialgi ei küsi kui palju sa palka saad või kui palju su maja maksis. See on nii ebaviisakas, et enam sind heasse seltskonda pärast ei kutsuta.

  1. Ära aja tõsist juttu! Mitte iial! Mitte kellegagi! Ajama peab täiesti tühja juttu. Kedagi ei huvita sinu elu peale sinu enda. Seega ära tõsta mingeid sind huvitavaid tõsiseid teemasid. Inglise keeles isegi nii, et küsimusele kuidas sul läheb vastatakse lihtsalt sama küsimusega. Kui sa selle küsimuse peale hakkad jorutama oma muresid kurta siis sind ei peeta väärikas seltskonnas inimeseks, vaid orjakandidaadiks.