Kohvi või pruuni suhkru koorija — võta duši all olles peo sisse natuke dušigeeli ja sega hulka mittelahustuvat kohvipuru või pruuni suhkrut. Kasta end märjaks ja masseeri koorijat ringjate liigutustega üle kogu keha. Loputa sooja veega. Mõlemad koorijad jätavad naha ülipehmeks ning kohvi oma mõjub ühtlasi ka hommikuse äratajana.

Piima ja kaerahelveste koorija — sega poole tassi peeneks jahvatatud kaerahelveste hulka üks teelusikatäis maisitärklist ja kaks supilusikatäit piimapulbrit. Lisa vähehaaval vett kuni segu muutub kreemjaks. Jäta mõneks minutiks seisma ning kanna masseerides näole ja kaelale. Pese veega.

Suhkru ja sidruni koorija — pane tassi sisse kaks supilusikatäit suhkrut ja lisa sellele poolest sidrunist välja pigistatud mahl. Pese nägu ja kanna segu ringjate liigutustega niiskele nahale. Jäta viieks minutiks mõjuma ja loputa sooja veega.

Linaseemne ja mee koorija — sega üks tass mett poole klaasi sooja veega. Lisa 25 grammi linaseemneid ja sega kuni moodustub ühtlane kreem. Pane saadud segu kolmeks tunniks külmkappi. Hõõru hooldamist vajavaid piirkondi saadud koorijaga ja jäta kolmeks minutiks mõjuma. Pese veega maha. Sobib hästi paksu ja kareda naha (küünarnukkidel ja põlvedel) pehmendamiseks ja niisutamiseks.

Suhkru ja oliiviõli koorija — sega veerand tassi suhkru hulka kolm supilusikatäit oliiviõli. Kanna segu duši all olles ringjate liigutustega kogu kehale ja pese maha.

Kogu keha koorija — lisa veerand tassile meresoolale veerand tassi kookos- või oliiviõli. Sega hoolega ja kanna masseerides niiskele nahale. Ära tugevasti hõõru vaid maseeri õrnalt kuni nahk hakkab roosakaks minema. Seejärel loputa sooja veega ja kuivata. Sobib kõikidele nahatüüpidele ja ka igapäevaseks kasutamiseks. Eriti hästi aitab pehmendada kõvaks muutunud nahka.

Šokolaadi kehakoorija — sega pool tassi suhkrut veerand tassi rapsiõliga ja kahe supilusikatäie kakaopulbriga. Hoia kaanega suletud anumas. Masseeri segu duši all käies üle kogu keha ning loputa maha. Segu säilib jahedas kohas suletuna hoituna kuni neli päeva. See koorija eemaldab õrnalt naha vananenud kihi ja mustuse. Suhkur teeb naha pehmeks ja siledaks ning õli ja kakao aitavad naha rakkudel uueneda ja annavad noorema väljanägemise.