Kallid inimesed, ma olen nõus, et kõigil on õigus oma arvamusele. Kõigil on õigus öelda, mida nad tahavad ja teha, mida nad tahavad. Aga kas sinu eesmärk on alati õilis? Sinu jaoks jah, aga teiste jaoks? Oled sa kindel, et see mis sa räägid, tuleb puhtast südamest aidata, mitte sinu kadedusest või kibestumisest su oma elus? Kas oled mõelnud tagajärgedele ja sellele, et need on alati olemas. Oled sa mõelnud sellele, et teisi inimesi, nende minevikku ja nende suhteid halvustades vaadatakse lõpuks hoopis sulle viltu?

Ma ei tea kedagi, kes oleks ideaalne või kellel oleks muredeta suhe, sest nii palju kui on inimesi, on ju ka erinevaid arvamusi. Aga me teame ja austame inimesi, kes tunnistavad omi vigu, kes hoolimata oma elu muredest ja probleemidest soovivad ikka teistele head ja ei ürita oma mõõnade tõttu teistele halba teha. Me ei vaata halvasti ju nende peale, kes teadvustavad, õpivad ja pingutavad rohkem... Meile meeldivad ju inimesed, kes tegid lolluse aga õppisid sellest. Meile meeldivad ju ausad ja hoolivad inimesed, kes sulle head soovivad. Meile meeldivad ju need, kes oskavad andestada tahtmatu reetmise lähedase poolt, kes tõestab, et ei soovinud halba. Kas me ise ei tahaks olla sellised armsad ja soojad inimesed?

Igal inimesel on su elus eesmärk. Mõnelt pead sa õppima kannatlikkust, mõnelt soojust, mõnelt ausust, lojaalsust, kombeid, sõprust, taktitunnet, positiivsust ja see nimekiri võiks olla lõputu. Võtame omaks teistelt positiivsed küljed, head soovid ja ilusad mõtted. Aitame siis kui seda palutakse, mitte siis kui ise tunned, et on aeg sekkuda. Oleme oma õnne sepad, mitte teiste õnnetuse algatajad. Üritame olla ise paremad ja endid paremaks muuta.

Hoiame kokku ja soovime teistele head, see on parim viis saada ringiga tagasi sületäis rõõmu.