Kui naine on tundnud end mingil põhjusel üksikuna või kardab ta, et teie voodielu on jäänud rutiinseks, siis just nüüd, koostöös E. L. James’i raamatuga, on sinu võimalus kõike muuta. Selle asemel, et solvuda mingi raamatu peale, saagu sellest sinu ustav abiline oma naise võrgutamisel!

Et ükski mees selle raamatu järele tõenäoliselt haarama ei hakka, ütleme sulle lühidalt ära — raamatus võrgutab maailma kõige seksikam, maailma kõige nägusam, maailma kõige rikkam ja voodis maailma kõige parem mees ära noore naise. Kõlab nagu karm vastane? Ei, sel mehel on siiski ka üks saladus — oma sadomasomänguasjadega täidetud toas armastab ta naistega kõikvõimalikke veidrusi korda saata. Nooruke Ana ei tea algul, mida selle teadmisega peale hakata — ei juhtu just iga päev, et keegi sind oma seksiorjaks palub. Lõpuks on ta pakkumisega siiski nõus ja terve raamatu vältel on lehekülgede kaupa seksi, piitsutamist ja sidumismänge ja kui iga kümne lehekülje järel keegi orgasmi ei saa, oled tõenäoliselt vahepeal kätte haaranud vale raamatu. Oma orgasmidega võib Ana naised lausa välja vihastada — niigi pole 30% meist seda kunagi kogenud ja nüüd tuleb mingi 22aastane ja saab orgasmi puhtalt mehele silma vaatamisest. Olgu, mitte päris, härra grey läks vist kogemata ka ta nibudele pihta.

Niisiis, kuidas toimida, kui su naine loeb õhtuti oma “süütut” öökapiraamatukest ja selle asemel, et sinuga seksida, fantaseerib ta väljamõeldud mehest. Siin on mõningad nipid, mis kindlasti ka sinul löögile pääseda aitavad!

1. Hakka kandma ainult hõbehalli lipsu ja paku oma naisele, et mängite su lipsuga vallatut sidumismängu.

2. Sinu järgmine dušigeel olgu jasmiinilõhnaline, et su naine teaks täpselt, kuidas Christian Grey lõhnas ja kui sina ka nii lõhnad, oled sa vastupandamatu!

3. Osta oma naisele kingituseks kallis helesinine pitspesu.

4. Kui teil on kodus klaver, hakka seda öösiti mängima piisavalt valjult, et naine üles äratada.

5. Ära usalda oma naist, vaid hakka teda kõikjal jälitama ja ootamatult välja ilmuma, kui ta sõpradega välja läheb. Nimeta seda hoolimiseks ja kaitsmiseks.

6. Kui sul pole helikopterit, oled pisut plindris, kuid kiirest autost piisab ka.

7. Muutu kurjaks, kui naine hommikul süüa ei taha. Loe tema ampse ka lõuna- ja õhtusöögi ajal ja tuleta naisele meelde, et ta peab sööma. Küsi temalt igal õhtul, kas ja mida ta sel päeval sõi. Taldrik tuleb alati tühjaks süüa!

8. Mis puutub seksi, siis nüüdsest oled sa rahuldamatu ja nõuad seda kogu aeg. Kui naine ära ütleb, püüa temaga siiski vahekorda astuda. Järjepidevus on seksikas!

9. Seksige voodis, vannis, duši all, klaveri peal, autos, vanematel külas käies, liftis, restoranis ja iga vaba pinna peal oma kodus.

10. Ainus šampus, mida te joote olgu Bollinger Rosé.

11. Osta oma naisele tupekuulid ja käsi tal neid piinava eelmänguna peole minnes kanda.

12. Mossita, kui sa oma tahtmist ei saa. See on nunnu ja ta annab sulle andeks, sest sa oled siis uskumatult nunnu.

13. Ära luba naisel seksi ajal oma rindkere puudutada ja tal on tunne, nagu seksiks ta Christian Grey endaga!

14. Arvestatavateks sünnipäevakingitusteks on edaspidi auto, kallis käevõru, iPad ja naise lemmikraamatu esmatrükk.

15. Anna naisele oma krediitkaart ja ütle, et limiiti pole, ostku lihtsalt endale midagi ilusat.

16. Luba naisel oma hambaharja kasutada.

17. Kirjuta naisele täpselt välja, mida sa voodis tahad ja mida magamistoas teha ei tohi. Tema tehku sama, kuid sinu soovid ja reeglid on olulisemad.

18. Palka koju teenindajad, et su naine ei peaks enam kunagi süüa tegema ja koristama.

19. Kui naine palub õrnusi, ütle: “Ma ei armatse, ma kepin… kõvasti!”

20. Ütle naisele enne seksi: “Ma tahan, et sa oleksid “sealt” hell. Ma tahan, et sul oleks homme igal sammul meeles, mida ma sinuga tegin. Et sa oled minu oma.”

21. Kui su naine huult närib, ütle: “Ma tahaksin seda huult hammustada.” Lihtsalt, et sa teaksid, siis huule närimine on edaspidi sinu jaoks erutav!

22. Seo naise silmad kinni ja pane talle kõrvadesse klapid koos muusikaga. Ütle talle, et ta küll ei näe ega kuule sind, kuid saab sind kohe kindlasti tunda!

23. Ükski teine mees, olgu ta või su naise parim sõber, ei tohi liiga kaua tema seltskonnas viibida. Kui naine selle unustab, tuleta talle meelde, kelle oma ta on.

24. Kui su naine ütleb, et tahab omaette olla ja sõidab teise linna oma emale külla, siis mine talle sinna järele.

25. Vaata teda, kui ta magab, et sa saaksid talle hommikusöögilauas rääkida, millest ta öösel sonis.

26. Kui naine võtab mõned kilod juurde, tee talle selle eest kompliment ning innusta teda veel sööma.

27. Korruta naisele järjepidevalt kui seksikas ta on, olgu siis pärast ärkamist, dušši või trenni.

28. Hoolitse oma naise eest igal sammul. Osta talle süüa ja sõiduta teda vajalikesse kohtadesse.

29. Uuenda oma playlist’i! Kohustuslikud lood leiad SIIT!

30.Ole alati hoolitsetud — särk olgu korralikult triigitud, habe aetud, soeng korras, puhas pesu seljas ja puhtad sokid jalas!