1. Uus-Meremaa
Koht iseenesest on kaunis ja inimesed sõbralikud, kuid reisijad ise panevad end ohtlikesse olukordadesse. Uus-Meremaa kaunis loodus annab rohkelt võimalusi kõikjale ronida ja turnida, mistõttu sureb seal aastas üsna hirmutav arv ekstreemsportlastest turiste.

2. Taiwan
Kui tahad kogeda looduskatastroofi, reisi Taiwani! Enam kui 70% saarest on pidevad üleujutuse, maavärina, keeristormi, taifuuni või maanihke ohus.

3. Austraalia
Puhas vesi ja õnnelikud elanikud ootavad sind! Samuti ootavad sind kümmet eri liiki mürgised maod, putukad ja mereloomad.

4. Dominikaani vabariik
See pole just kõige turistisõbralikum paik, sest väiksemad ja suuremad kuriteod on seal sageli suunatud eeskätt välismaalaste pihta. On rohkelt takso- ja bussijuhte, kes on varastega juba eelnevalt kokkuleppeid teinud.

5. Venezuela
Mõrvade sageduselt on Venetsueela Ladina-Ameerika kolmas riik, ühtlasi on seal väga suur tõenäosus puutuda kokku ohtlike narkoärikatega.

6. Haiti
Riigis, kus puudb otseselt töötav korravalve, vohab kuritegevus ja sa võid igal hetkel sattuda kokku protestijate ja kriminaalidega, kelle üle puudub igasugune kontroll.

Kallis lugeja, anna teada, millistesse paikadesse reisides oled sina ohtudega silmitsi sattunud ja hoiata ka teisi!

Allikas: allwomenstalk.com