1. Külm ilm ja vahelduv kliima muudavad juuksed sageli kuivaks, sest nad ei talu järske temperatuurimuutusi. Kindlasti ei meeldi juustele soojast toast õue külma kätte minek ja vastupidi. Siin tuleb appi müts, mida on väga oluline kanda kogu talveperioodil. Samas on tähtis teada, et mütsi kaitse all on ainult need juuksed, mis jäävad mütsi alla. Seepärast on oluline kasutada koduseks juuksehoolduseks spetsiaalseid tooteid, mis hooldavad, niisutavad ja siluvad juukseid.

2. Kindlasti tuleks alati vältida märja peaga uksest välja jooksmist külma kätte, isegi kui tee on ainult lähedal asuva autoni. Tegelikult oleks kasulik juba eelmisel õhtul juuksed ära pesta ning hommikune juuste pesu ära jätta talvisel ajal. Seda sellepärast, et soojast mütsita külma kätte minnes juustes olev niiskus külmub ning peanaha kapillaarid tõmbuvad kokku, mis ei lase toitainetel juuksesibulasse jõuda. 

3. Sõna müts toob paljudele kohe mõttesse staatilise elektri, mis juuksed
kõrgustesse tõstab. Seda ei ole võimalik ära hoida, kuid juukseid on võimalik kontrolli all hoida, kasutades tooteid, mis sisaldavad silikoone.

5. Niiskust lisavad juustele ka erinevad viimistlustooted, seega talvisel perioodil tuleks nende kasutamist samuti jälgida.

4. Ka föönitamise võiks lükata võimalikult kaugele sellest hetkest, kui lähete välja külma kätte.

Vaata galeriid Beauty Plaza iluõhtust, kus Ilja Komarov ja Goldwelli esindajad tegid ilusaid soenguid ja andsid juuksehooldusnõu.