Põhjuseid oli ka siinkohal mitu. Esiteks väitis ta, et saab kogu lähedusevajaduse oma lapse poolt rahuldatud. Teiseks see, et päev läbi lapsega tegelemine väsitab nii ära, et seksile mõtlemine on küll viimane asi ta peas, kui ta ennast õhtul voodisse veab. Kolmandaks ka väikene vimm — miks peaks tema mehele heameelt tahtma teha, kui mees teda üldse lapsega ei aita.

Nõnda ongi mees pagendatud diivanile, laps ja naine võimutsevad magamistoas. Ma saan aru, et mõned lapsed röögivadki ööd-päevad läbi, aga sellisel juhul tundub ebaaus jätta vaid ema selle röökimisega tegelema, sest ega see ainult naise laps ei ole. Jah, mees peab hommikul tööle minema, aga naine peab ju ka hommikul ärkama ja lapsega tegelema. 

Paljud naised kipuvad aga unustama seda, et last saades ei tohiks lasta suhtel mehega unarusse jääda. Mehe toast minema saatmine võib ju tunduda mugava lahendusena, aga märkamatult veerevad kuud mööda ja lõpuks võib minna nii, nagu läks minu sõbrannal. Asi lõppes abielulahutusega.
Nüüd teab ta ise ka, et lasi hormoonidel endast võitu saada ja tülid olid kerged tulema. Kord võis naine talle näkku karjuda: “See on minu laps!” ja teisel hetkel, abi vajades: “Tegele ka oma lapsega!” Inimesed kipuvad unustama, et seks lahendab suhtes pingeid ja kui mees seda oma naiselt ei saa, siis pikapeale võib juhtuda, et ta leiabki kellegi, kes seda talle pakub. 

Aga kui naine on ise vastutulelik, on ka mees seda abivalmim. Kui seks suhtest kaob, tekib surnud ring. Mees on rahulolematu ja pahur, naine ei taha seksist kuuldagi, sest mees on ju selline pahur mölakas! Nii võibki naine ennast lapsega üksikuna tunda, sest on nn lõksus nelja seina vahel, mees aga tunneb, et temast ei tehta välja.

Minu meelest on olukorra lahendamine lihtne — ema ja isa ei tohi unustada, et nad on ka naine ja mees. Mingu näiteks kahekesi kuskile välja, kui lapsehoidja leitud. Suurema lapsega saab ju isegi terve nädalavahetuse koos veeta. Varastage hetki, kui laps magab ja ärge jätke teineteist unarusse!

Minu igapäevaheietusi saate lugeda aadressilt www.mallukas.com
, kus halan, rõõmustan ja jutustan tunduvalt rohkem. Eks ikka nii on, kuidas elu käib.