Pean vist seletama seda, et ma tõepoolest ei viitsi niisama jalutada. Kui mul õue asja on, siis ei ole mul midagi kärutamise vastu, aga niisama sihitult jalutada ei ole just minu tass teed. Kujutasin juba vaimusilmas ette, kuidas ma saan selle paari tunni sees, kus keegi lapsega jalutab, näiteks sõba silmale lasta või segamatult koristada. Või niisama lamada — võimalused on piiramatud ja maailm minu ees valla.

Seda ootamatum oli see ilge sõim, mida ma sain naistelt, kes ise ka arvatavasti emad on. Nende sõnul peab õige ema ikka ise viitsima jalutamas käia. Ise oma lapsukest 24/7 vaatama, mitte iial puhkust tahtma ja kõige hullem — võõrale inimesele oma lapse usaldamine ikka surmapatt. 

Parim oli muidugi küsimus, et kas ma üldse oma lapsega tegelen. Heh, kui ma temaga ei tegeleks, siis mul ei olekski ju temast üldse puhkust vaja. Omage ise viiekuust last ja vaadake, kas ta võimadab teil temale mitte tähelepanu pöörata. Paraku mitte ja nõnda ongi mu elu üks suur lapsega tegelemine. 

Mina muidugi arvan, et need on need emad, kes ise pole selle peale tulnud, et keegi teine võiks ju lapsega jalutada. Või ei ole neil sellist inimest või võimalust. Kadedus on ikka kohutav asi ja enda maailma parimaks emaks tembeldamine paneb neist vist ennast oma näruses ja üksluises elus natukene paremini tundma. Muud põhjust ma sellisele raevule ei leia. 
Ma olen kindel, et paljud naised kasutavad lapsehoidjaid. Mõni lausa terved pikad päevad. Aga kui mina paar korda nädalas inimese kombel põrandat pesta tahaks, mitte samal ajal beebile häälitsusi tehes ja kummist kaelkirjakut piiksutades, olen ilmselgelt koonduslaagris suremist väärt, mis seal ikka…

Igatahes ma leidsin selle võrratu inimese ja teile lohutuseks ei patsutanud ma tänaval suvalisele kodutule õlale ja ei pakkunud talle väikest lisaraha teenimise võimalust. Tegu on kohe päris ehtsa lapsehoidjaga. 

Kallid lugejad! Kas teie olete kasutanud lapsehoidmisteenuseid? Või seda, et keegi teine teie last ringi kärutab? 

Minu ja meie pere tegemistest saad rohkem lugeda aadressil http://www.mallukas.com. Sinna kirjutan rohkem kui vaid igal esmaspäeval!