1. Vanamees nurgas
Igas nurgapealses baaris leidub üks võidunud mütsiga vana mees, kes mõtliku näoga oma õlleklaasi taga istub ja hindava pilguga igat sisenejat saadab. Vahel järgnevad vaatlusele ka sügavad ohked, kuid samas ei tea tegelikult keegi päris täpselt, millise häälega mees rääkida võiks.
2. Spetsialist
Kui kuuled lauseid nagu: “Selle õlu rikkalikult kreemja koostisega vaht on märk tema kääritamisprotsessi põnevatest keerdkäikudest ja heast õnnestumisest,” võid kindel olla, et oled sattunud istuma kõrvuti spetsialistist kõiketeadjaga. Tavaliselt ei suuda ta oma arvamusi endale hoida ja seega kuulevad neid kõik kõrvalistujad. Teadmiste jagamine on igati tervitatav, kuid alati tasub meeles pidada, et liigne snoobilikkus ei ole kellelegi meeltmööda.
3. Shotitaja
Joogid minu poolt!” ehk kõva häälega initsiaator kusagilt nurgast. Pea igas seltskonnas on üks selline suuremal või vähemal määral olemas. Terve kandikutäie Bloody Mary shottide tellimine on tal sama käpas kui viieaastasel lapsel “Miks?” küsimuste esitamine.
4. Kohmakas
“Vabandust, ma ei tahtnud,” lause järgneb sellele, kui sulle pool tema joogist varruka peale lendab. Ja nii kolm korda.
5. Kainekas
Saage tuttavaks! Tema on see kohkunud valge näoga tegelane, kes kõike suurte silmadega pealt vaatab ning enda peas ümbritseva kohta eksistentsiaalseid küsimusi genereerib. Mingis mõttes võib teda võrrelda ka lõvitaltsutajaga, kes üks hetk piitsaga oma kaaslaseid puuri ajama hakkab ning neid seejärel autoga koju sõidutab.
6. Kohalik
Baaridaamid teavad tema joogieelistusi juba peast. Igapäevane külaline, kelle nägu on tuttav isegi neile, kes alles kolmandat korda leti taha satuvad.
7. See, kes tellis ühe joogi liiga palju
Ta keerleb küll mööda saali ringi kui diskokuul, kuid tema tantsuliigutused ei ole need, mis talle tähelepanu toovad. Üks silm kinni sõnumi saatmine ja arusaamatu mõmin on samuti kaks tunnust, mille järgi ta edukalt ära võid tunda.

Hea Naisteka lugeja, jaga oma kogemust! Milliseid inimesi sinu kodubaaris leidub?