Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastus toob sulle sel kuul rõõmu ja rahulolu. Kui oled suhtes, siis märkad, et oled oma partneriga hingeliselt veelgi lähedasem kui varem. Teil on ühised unistused tuleviku osas ja mõistate üksteist poolelt sõnalt. Kui oled vallaline, siis peaksid sel kuul vaatama lahtiste silmadega ringi ning olema avatud uutele võimalustel. Oma unistuste kaaslase võid leida täiesti ootamatust kohast.

Tööalaselt muretsed sel kuul oma positsiooni ja turvalisuse pärast. Kuna olukord paistab keerukas, siis pole sinu ebakindlus küll alusetu, kuid katsu siiski säilitada optimism ja positiivne suhtumine. See laseb ka keerukas olukorras asju adekvaatselt hinnata.

Tervise osas on üldiselt hea kuu. Pakatad energiast ja teotahtest. Ainus, mida peaksid vältima, on ülepingutamine. Soovid palju korda saata ning näpistad aega une arvelt. Luba endale piisavalt puhkust, siis on ka tervis hea.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuses ei näi sel kuul miski kontrolli all püsivat. Sinu poolt tehtud plaanid pannakse ootele, ideed ei realiseeru nii nagu lootsid ning  puutud kokku ootamatute olukordadega, milles sul pole aimugi, kuidas peaksid käituma. Ära sellest heitu, see on vaid elu poolt saadetud õppetund, et usaldaksid valikute tegemisel eelkõige oma südant. See juhatab sind õigele teele ka siis, kui kõik on segamini paisatud.

Tööalaselt puutud sel kuul kokku olukordadega, kus pead vastu võtma olulisi otsuseid ning olema teistele eeskujuks ja inspireerijaks. Leia endas sisemine jõud ja ära karda ellu viia muutusi, mis annavad sinu tööelule uue suuna. Sinus on piisavalt loovat mõtlemist ja sihikindlust, et edu saavutada.

Tervise osas pead sel kuul astuma reaalseid samme, kui soovid, et midagi muutuks paremuse poole. Praegu ei ole aeg, kus tervisehädad iseenesest mööduvad. Pead enda suhtes aus olema ja kuulama, mida su keha vajab selleks, et olla terve.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse ja suhete osas on aeg pöörata pilk minevikku. Mõtle sellele, millised on olnud sinu varasemad suhted ja mida oled sealt õppinud. Kindlasti näed ka teatud mustrit, mis on aina kordunud, olgu see siis partnerite valimisel või emotsioonide osas, mida suhted kaasa on toonud. Kasuta praegust aega selleks, et enda armuelus toimuvas paremini selgusele jõuda. See annab sulle kindlustunde ja vajadusel ka jõu, et soovi korral mõnd mustrit murda.

Tööalaselt läheb praegu kõige edukamalt neil, kes on seotud loomingulise valdkonnaga. Tunned, kuidas saad inspiratsiooni igal sammul ning kibeled oma plaane ellu viima. Kuna häid mõtteid on palju, rohkemgi kui korraga suudad ellu viia, siis võta endale märkmik, kuhu head ideed kirja panna, et need meelest ei läheks.

Tervise vallas peaksid sel kuul senisest enam tähelepanu pöörama luustikuga seotud probleemide ennetamisele. Samuti võiksid oma südame eest hoolt kanda, et see toimiks laitmatult ja stressivabalt.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses on sel kuul aeg, kus suhted sõpradega on esiplaanil ja seepärast väga olulised. Kui oled suhtes, siis leia võimalus kallima sõpradega lähemalt tutvuda, see tuleb teie omavahelisele läbisaamisele kasuks ning kindlustab suhet.  Kui oled vallaline, siis tutvud oma uue kallimaga just läbi oma sõprade. Ole aktiivne, ära keeldu kutsetest seltskondlikele üritustele ning peagi märkad, kuidas uuest põnevast tutvusest on saanud romantiline suhe.

Töö toob sulle sel kuul keerukaid ülesandeid. See paneb sind tundma ebakindlust ning võid ülemõtlemisega ka ise enda jaoks stressi suurendada. Katsu pigem uutest olukordadest õppida ja kogemusi omandada. Võta neist õppetundidest enda jaoks parim.

Tervise pärast sa sel kuul muretsema ei pea. Oled leidnud enda jaoks kuldse kesktee, kuidas ühtlasi elu nautida ja samas ka oma keha ja vaim harmoonias ja tervena hoida.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuse ja suhete osas pead sel kuul hindama seda, mis sul olemas on. Ära võta oma suhet ja kaaslast iseenesestmõistetavana.Kui soovid oma suhet parandada, siis võta selleks ette reaalseid samme ja räägi oma kallimaga. Oma tunnete ja mõtete aus jagamine on suhte võti. Kui oled vallaline, siis naudi praegu vabadust ja elu poolt pakutavalt. Sobiv kaaslane saabub sinu juurde siis, kui selleks on saabunud õige hetk.

Töö osas tuleb sul sel kuul iga hinna eest vältida kiirustamist. Pühendu kõigele, mida ette võtad, täielikult ja süvenedes. See võib küll võtta rohkem aega, kuid tulemused räägivad peagi enda eest.

Tervis on hea, kui leiad endale küllaldaselt aega, et tegeleda oma keha ja meele eest hoolitsemisega. Väldi igasugust üle pingutamist, sest isegi kui sinu keha kohe ei reageeri ülepingele, võid mõne aja möödudes hakata tundma tagasilööke.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastus ja suhted saavad sel kuul olema sinu jaoks kõige olulisemateks teemadeks. Suudad hoida oma südame avatuna ja oled romantiliselt meelestatud. Kuna sarnane tõmbab sarnast, siis pole ime, et peagi saad nautida huvitava inimese seltsi, kes paneb sul liblikad kõhus lendlema. Koged häid emotsioone ja sensuaalseid naudinguid, mida elu su teele saadab.

Tööl läheb sel kuul lisaks ametialastele oskustele vaja ka suurepärast suhtlemisoskust ning samuti pead suutma laveerida ülemuse ootuste, kaaslaste soovide ja iseenda võimete vahel. Pead olema erakordselt osav, kuid saad hakkama, sest sind toetab üks kogemustega meessoost kolleeg, kelle nõuandeid võid usaldada.

Tervise toob looduslähedane elustiil ja oma keha kuulamine. Terviseprobleemide korral leiad leevendust loodusteraapiatest ning maarohtudest. Kuid enne kui valiku teed, konsulteeri ka oma arstiga.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuse ja suhete osas saad sel kuul kogeda põnevaid seiklusi. Ära kõhkle proovimast uusi asju ning miks mitte minna mõnele sõprade poolt korraldatud pimekohtingule. Kui oled suhtes, võiksid koos partneriga võtta ette midagi pöörast, mis raputaks teid välja hallist argipäevast ning looks ühiseid unustamatuid mälestusi.

Töö osas asud sel kuul uurima, milliseid tulevikuväljavaateid sulle antud ametikoht pakub. Oled omandanud vajalikke kogemusi, mis lubavad sul karjääriredelil edasi liikuda. Kui otsustad töökohta vahetada, siis ära langeta otsuseid kiirustades. Kauple endale välja parimad tingimused.

Tervis sõltub sel kuul eelkõige emotsionaalsest heaolust ja tasakaalust. Seepärast võiksid alustada oma meele rahustamisest ja hetkes viibimisest. Peale nende seisundite saavutamist tuleb kõik muu juba lihtsamini.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuses kipud sel kuul oma otsuseid kiirustades tegema ning sa ei süvene piisavalt sellesse, mida sinu partner soovib. See võib teie vahele tekitada asjatuid pingeid. Seega, kui oma kallimast hoolid, siis võta suhte jaoks aega ja pühendu rohkem. Kui oled vallaline, siis naudid aktiivset suhtlemist, oled seltskondlik ning eelistad veeta aega intellektuaalselt köitvate kaaslaste seltsis. Kas sealt ka midagi enamat välja areneb, seda näitab aeg.

Töö osas tuleb sul nö tulekahjusid kustutada. Alatasa ilmub mõni probleem, mis nõuab lahendamist, antakse mõni ülesanne, mis tuleb koheselt teostada või pead asendama kedagi, kes parasjagu puhkusel viibib. See ei ole võibolla kõige rahulikum periood, kuid igal juhul murrab see tavapärast rutiini.

Tervise osas sel kuul muret tunda vaja ei ole. Oled hetkel nautimas rahulikumat rütmi ning see toob kaasa ka vähem muretsemist, rohkem lõõgastust ja rõõmu.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuse osas oled sel kuul väga tundlik. Võtad kõike kergesti südamesse ja kipud kohati ka üle mõtlema ning analüüsima. Katsu rohkem usaldada ja uskuda, et elul on sulle varuks positiivseid üllatusi. Kui oled hirmus skeptiline ja enesessetõmbunud, siis on ka kaaslasel raske sinuga kontakti leida nind sind rõõmustada.

Tööalaselt on praegu periood, kus saad just oma praktilisi oskusi rakendada. Töökohustused võivad sind viia siseruumidest välja ning see toob mõnusat vaheldust.

Tervise osas võivad anda tunda mõned vanad ja vinduma jäänud probleemid. Katsu mitte külma saada. Kuigi on suvi, siis külmetushaigused on praegu need, mis sind samuti kimbutama kipuvad.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses ootab sind ees kirglik ja seiklusrohke aeg. Oled sa suhtes või vallaline, igal juhul saad sel kuul nautida tähelepanuavaldusi ja head seltskonda ning see paneb sind tundma ennast veelgi ihaldusväärsemana kui muidu. Sa lausa särad ning see paistab ka väljaspoole.

Tööalaselt pead õppima juurde uusi oskusi. Ühelt poolt on see tore ja arendav, kuid teisalt tunned ka endal lasuvat suurt vastutust ning sulle pandud suured ootused võivad sind pisut muretsema panna. Tegelikult poleks sul selleks põhjust, sest sa saad suurepäraselt hakkama. 

Tervise osas on sind ootamas positiivsed uudised. Kui oled oodanud tervise paranemist või arstlike testide vastuseid, siis võid rõõmustada, su tervis on parem, kui lootsid.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuses on ees ootamas hea kuu.  Sinu sisemine ilu, köitev salapära ja seksuaalsus tõmbavad magnetina austajaid ligi. Küll ei pea sa aga muretsema tülikate ligitikkujate pärast, sest sulle julgevad läheneda ainult need, kellel on ausad kavatsused ja siirad tunded. Võid just praegu kohtuda oma elu armastusega. Kui oled ta juba leidnud, siis miks mitte nüüd oma suhe ametlikuks muuta.

Töö osas antakse sulle sel kuul vabamad käed. Saad paljuski kaasa rääkida ning olla otsustajaks olulistes tehingutes. Kasuta kindlasti võimalust selleks, et oma ideid tutvustada.

Tervis ei ole paha, kuid sa võid vajada pikemat puhkeperioodi kui tavaliselt. Luba endale rohkem und, lõõgastu nädalavahetusel ja kui sul on parasjagu puhkus, siis naudi seda süümepiinadeta.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastuse ja suhete osas võid kokku puutuda teemadega, mida oled edasi lükanud või ignoreerinud. Nüüd kerkivad need taas jõuliselt päevakorda ja nõuavad su tähelepanu. Kui oled suhtes, siis katsu oma partneriga asjad selgeks rääkida ning ära unusta olla taktitundeline. Kui oled vallaline, siis võid taas kord sattuda suhtemustrisse, kust peaksid tegelikult välja murdma.

Tööalaselt tunned end kui kala vees. Suudad mänguliselt ühendada töö ja lõbu. Pole ime, kui oledki oma hobist suutnud omale töö kujundada. Ära ainult argipäeva saabudes unusta seda nautida.

Tervise seisukohast on oluline mõõdukus. Sa kipud ikka ja jälle kalduma äärmustesse ning lootma, et see ei too kaasa mingeid tagajärgi. Ning nagu ikka, pead lõpuks nentima, et läks nii nagu alati. Kui soovid, et saabuks muutused, siis tee asju teisiti.