1. Halb muusikavalik

Viska playlistist välja kõik liiga plikalikud lood (Madonna, Miley Cyrus, Avril Lavigne) ja kindlasti hoia eemale dramaatilistest nutulauludest. Samuti ei avalda muljet klišeelood nagu “Let’s Get It On,” “Sexual Healing,” “I Wanna Sex You Up”.

2. Telefon

Kui just ei helista su õde, kes teatab, et su isa jäi auto alla, ei ole sul mitte mingit põhjust telefoni vastu võtta. Telefon olgu hääletu kohtingu algusest lõpuni!

3. Pimeduses kobamine

Suvaline käperdamine ja tisside krabamine on nii keskkool… Kui sa ei tea, mida naise kehaga teha ja kuidas naist õigesti puudutada, parem ära tee seda üldse.

4. Anumine

Kui naine on öelnud, et ta ei tule sinuga õhtul koju kaasa, ei ole mingit mõtet end haledaks teha ja paluma ning anuma hakata. Ainus, mida sa saad tema meele muutmiseks teha, on jääda rahulikuks ning õhtu lõpetuseks talle unustamatu ja hingetuksvõttev suudlus anda. Kui see ka ei aita, lepi sellega ja mine koju ära.

5. Isekus

Kui sa oled naise voodisse saanud, siis selleks, et ta ka järgmisel korral oleks nõus riideid seljast võtma, pead hoolitsema selle eest, et ta orgasmi saaks. Jah, see on sinu probleem. Jah, sa pead selleks vaeva nägema. Jah, kui sa enne lõpetad ja siis magama keerad või arvad, et 10 sekundit eelmängu on piisav, oled sa egoistlik mölakas ja naisel on õigus püsti tõusta ja ära minna. Keskendu oma kaaslanna rahuldamisele ja ta tasub sulle kuhjaga.

6. Halvad musid

Pole vahet, kui tubli, lahke ja andekas sa muidu oled — kui sa suudelda ei oska, ei jõua sa kuhugi. Mitte mingil juhul ei tohi sa esimese suudluse ajal: lakkuda ta hambaid, lõuga, nina, kõrvu, riideid jne, hammustada, nägu täis ilastada, keelt kurku (ega kuhugi mujale) toppida ega purukuivade huultega läheneda.

7. Liigne loba

Miski ei riku seksituju rohkem kui mõttetu ja üleliigne loba. Ära küsi iga sekundi järel, kas see, mida sa parasjagu teed, meeldib talle. Ära küsi kogu aeg juhendeid. Ära ise pidevalt õpeta ega juhenda. Lase asjadel omasoodu kulgeda, jälgi naise reaktsioone, need ütlevad isegi, kas sa saad ülesandega hakkama või on tal sügavalt ükskõik, mida sa seal teed.

8. Maha ja taha

Naine uksest sisse, diivanile, klaas veini kätte, tuled maha, käsi talle püksi. Ei, kallis sõber, nii see ei lähe. Meid absoluutselt ei huvita, kui kiimas sa oled. Kui sa vaeva ei näe ja pingutada ei viitsi, siis aitäh, head aega!

9. Loa küsimine

“Kas ma võin sind suudelda?” on kõige rumalam küsimus terves maailmas. Kui teie kohting hakkab läbi saama, pead sa ise aru saama, kas sul on hüvastijätusuudluseks luba olemas või mitte. Mees, kes sellist asja küsib, jätab endast nõrga tossikese mulje.

10. Juhendamine

Naised ei ole nii rumalad, kui sulle tundub. Me teame väga hästi, et sulle meeldib, kui su peenist katsutakse. Kui me seda pärast pooletunnist amelemist ikka teinud ei ole, siis ei ole sul mõtet käest kinni võtta ja seda oma kubemele asetada. Või veel hullem — naise kuklast haarata ja ta pead endale püksi suunata. Taoline vägivald lõpeb sellega, et istud üksi diivanil ja jood oma veini üksi lõpuni ja su kõnesid ei võeta enam iial vastu.

Allikas: Askmen

Jaga
Kommentaarid