1. Kui sa ei vaata kuu lõpus oma kontojääki, siis on seal kindlasti palju raha. Teadmatus on õnn.

2. Kolm korda äratuskella edasi lükkamine tööpäeva hommikul ei mõjuta igapäevarutiini. Jah, sest 10 minutiga jõuab ilusti ju duši all käia, juuksed kuivatada, riided valida, meikida ja lõuna kaasa pakkida.

3. Nagunii keegi ei tunne selle lõhna. Ups!

4. Sa pead vähemalt kaks korda käima kohvipoes, muidu ei ela sa päeva üle. Ja kontoris olev kohvimasin ei tee kindlasti nii head kohvi kui kohvikus pakutakse.

5. Õhtune pidutsemine ei takista sind hommikul kell seitse trenni minemast. Sest jõusaali minek on sama oluline kui selle veini lõpuni joomine.

6. Sa suudad olla terve päev ilma Facebooki ja lennupiletite vaatamiseta. Miks küll peab see võltspuhkuse planeerimine nii lõbus olema?

7. Puuviljakrõpsud on sama kasulikud nagu toored puuviljad, eks? Tundub ju sama tervislik.

8. Sa pole küll kolm päeva šampoonipudelit näinud, aga kindlasti keegi ei märka seda. Krunn tuleb appi.

9. Täna on see päev, kui sa blokeerid oma eksi Facebookis. See peab lõppema. Aga enne igaks juhuks tuleks veel tema fotod ühe korra üle vaadata.

10. Dressipüksid on sama mis retuusid. See tähendab, et neid võib kontoris kanda. Nad on mustad, venivad ja istuvad hästi. Sobib ju?

11. See on viimane nädal, kui sa rämpstoitu sööd. Viimane!

12. Mitte keegi ei näe, kui sa autos kõva häälega laulad. Sest kedagi ei huvita, mida teised inimesed autodes teevad. Ometi vaatad sa ise alati kõik mööduvad autod ja nende sisu üle.

13. Teleseriaalide igaõhtune vaatamine on väga oluline sinu vaimse heaolu pärast. See on nagu mediteerimine. Ainult parem.

14. Pole üldse imelik, et sa tead peast oma keskkooli maskoti nime, sõbranna detailset kohtingute ajalugu ja ema kõiki peikasid. See on täiesti normaalne.

15. Kui sa võtad kontorisse trennikoti kaasa, siis oled põhimõtteliselt juba jõusaalis käinud. See loeb!

16. Pärast eelmist pidu ei joo sa enam mitte kunagi! Jah…

Allikas: Women’s Health Magazine