1. Veendu, et su juuksed on täiesti puhtad

Kui sa ei pese oma kiharaid täiesti puhtaks, siis tekitad endale kohe kaks probleemi — juuksed ei kuiva korralikult ja samuti ei püsi nad kohevana. Kontrolli ikka, kas loputades kõik oma juustest välja saad.

2. Kasuta paberit

Kõige targem on oma juuksed puuvillast särgiga kuivaks väänata. Nii väldid sa kahu teket.

3. Kasuta õigeid tooteid

Kui sul on kuivad juuksed, siis kasuta niisutavat palsamit ja šampooni. Kui sul on värvitud juuksed, siis vali nende jaoks loodud tooted. Ilusa soengu puhul mängivad rolli ka pisiasjad.

4. Kamm ja hari ei ole sama asi

Sellel, kas sa kammid või harjad oma juukseid on lõpptulemust vaadeldes suur vahe. Pisema detailitöö tegemiseks ja patside punumiseks kasuta kammi, lokke aga harja.

5. Investeeri korralikku fööni

Iga juuksur võib sulle kinnitada, et föönil ja föönil on vahe. Kui endal valimisest jõud üle ei käi, siis küsi nõu.

6. Alusta föönitamist eespoolt

Kui sul on pikad juuksed, siis ilmselt on sul ka föönitamise lõpus käed üsna väsinud ja valusad. Seega — alusta alati eestpoolt — nii saad oma peanupu kuivaks ja isegi kui midagi kukla lähedusest niiskeks jääb, siis ei pane seda keegi tähele.

7. Kuivata osade kaupa

Korraliku föönisoengu võti on see, et juukseid kuivatatakse osade kaupa ning ei liiguta edasi enne, kui üks koht täiesti niiskusest prii on. Toimi sinagi nii, et jaga juuksed sektsioonidesse, alusta ühest kohast ja liigu seejärel edasi.

8. Kasuta juukselakki

Selleks, et püsiks, tuleb fikseerida! Kui sa juukselakki ei kasuta, siis ei püsi ka su soeng väga pikalt. Seega, osta endale korralik lakk ja võid oma kiharaid terve päev imetleda.

Allikas: She Knows