Printsessidel on ikka hoopis teised reeglid ja nende elu käib hoopis teises universumis kui tavainimestel, tõestas hertsoginna Kate eile, kui oma vastsündinud beebiga avalikkuse ette ilmus. Saan aru, et sündis printsess ja sünnitas kuninglik kõrgus, aga värsketest emadest jätab selline tsirkus ikka täiesti vale mulje!

Loomulikult kestis perfektse Kate sünnitus ainult viis tundi. Loomulikult ilmus ta vahetult pärast seda piltilusa ja täiuslikuna rahva ette, istus autosse ja sõitis minema — nagu oleks poes käinud ja endale beebi ostnud. Ei ühtegi märki sellest, et ta keha on just üle elanud midagi täiesti üle mõistuse rasket. Ei ühtegi lisakilo, ei mingit märkigi väsimusest või kurnatusest. Isegi kotte polnud silmade all. Kuidas kurat ta seda suutis?!

Mina sünnitasin kaks nädalat tagasi ja võin teile öelda, et see on ikka täiesti uskumatu muinasjutupilt, mille Kate äsjasünnitanud naistest maalis. Igaks juhuks neile, kes veel sünnitanud pole, pean ma vajalikuks natuke seda ilu vähendada ja asjast vähe tõepärasema ülevaate anda. Nõrganärvilistel palun mitte alljärgnevat lugeda!

Esiteks sünnitavad tavalised naised u 10 tundi ja see protsess ei ole mingi jalutuskäik pargis, vaid tõsine maraton ja väga väga väga raske ja valus töö. Tavalised naised näevad viis tundi pärast sünnitust välja nagu, vabandage väljendust, kassi okse. Nägu võib olla paistes, verevalumeid täis, juuksed sorakil. Tavaliselt on äsjasünnitanud naine kurnatud ja omadega täiesti läbi ega suuda sel ajal veel kõndidagi, rääkimata kõrgetel kontsakingadel treppidest üles-alla kepsutamisest! Tavalistel naistel on sünnituse ajal tekkinud rebendid ja neid on õmmeldud kohtadest, millest isegi rääkida ei taha. Seetõttu on istumine väga ebamugav ja tihti ka võimatu. Ja jääb võimatuks veel vähemalt järgmiseks paariks nädalaks, nii et rõõmsalt ja krepsakal sammul autosse kõndimine, istumine ja pikalt koju sõitmine ei ole lust ja lillepidu, vaid piin ja õud. See, kui palju pärast sünnitust verd voolab, on päris uskumatu ja see kogus on nii suur, et pikemaajaline püstiseismine võib suure verekaotuse tõttu lõppeda minestusega. Loomulikult ei kao ka kõht paari tunniga kuhugi, vaid lötendab rõõmsasti üle püksiääre või paistab kleidi alt välja, erinevalt Kate`ist, kellel pole muidugi kõhukest ollagi. Ja kõige lõpuks — ema tahab pärast sellist kogemust ainult rahu ja vaikust ning oma beebiga olla, mitte külalistele ja fotograafidele rõõmsalt poseerida ja naeratada!!!

Palun ärge kujutage endale ette, et sünnitus on mingi lihtne ja imeilus sündmus, mis saab läbi ja ununeb kohe, kui beebi on väljas. Kui te pole just printsessid, ootab teid ees mite jalutuskäik pargis, vaid ränkraske maraton läbi kõige karmima kõrbe, tuule, vihma ja rahe. Ja te ei näe pärast välja piltilusad nagu Kate, vaid pigem tahate peegleid vältida nii kaua kui võimalik. Kate on pettus, photoshop, ärge teda endale eeskujuks võtke!