Olen 30-aastane naine. Ma ei arva, et ma nüüd mingi eriline iludus oleksin, pigem ehk selline keskmine, aga millegipärast on mind alati ümbritsenud suur meeste tähelepanu. Ju minus siis midagi on, mis neid tõmbab.

Praegu on mul kolm austajat. Üksteise olemasolust nad muidugi ei tea. Ma peaksin vist nendest kellegi välja valima või vähemalt ütlema neile, mis mängu ma mängin — aga ma ei saa ju öelda, nad jätaksid siis mu maha. Igatahes praegu on selline seis, et saan kolmelt mehelt e-kirju, armsaid sõnumeid ja kohtingukutseid. Olen kõikide nendega väljas ka käinud, aga jäänud pigem salapäraseks ja veidi kättesaamatuks. Nemad arvavad, et olen tööga väga hõivatud, aga tegelikult mul on palju tegemist sellepärast, et ma pean samal ajal kolme mehega sebima. Kellegagi neist ma veel maganud ei ole — selline ma küll ei ole, et mitmega korraga magan.

Miks ma nii teen? Ma lihtsalt nii väga naudin seda tohutut tähelepanu, mida ma neilt meestelt saan ja nad muidugi kõik meeldivad mulle ka. Ma ju tegelikult ei tee midagi valesti, sest päris suhet ma ühegagi neist alustanud ei ole. Ma tunnistan, et ma olen ahne, aga mulle nii väga meeldib neid armunud mehi ümber sõrme mässida… Mu sõbrannad muidugi alati õiendavad minuga, et ma olen ebaaus nende meeste suhtes ja ka kõikide naiste suhtes, kelle potentsiaalseid austajaid ma kinni hoian. Aga ma lasen nad ju lahti, kui ma kellegi välja valin. Või siis ei valigi kedagi välja ja lasen endale hoopis uued austajad ligi.

Ma tõesti ei arva, et ma midagi otselt valesti teen, aga samas mõnikord mind närib see, et äkki ikka käitun halvasti. Kas teised naised tõesti kunagi nii ei tee?