1. Naised võivad samuti ejakuleerida

See on vedelik, mis purskub kusitist, kui stimuleerida sinu G-punkti.
See võib juhtuda orgasmiga üheaegselt, kuid nagu mehedki, võime ka meie pursata ilma orgasmita.

2. Sinu ja partneri anatoomia ei pruugi sobida

Ideaalsel juhul ühenduvad teie kehad nagu kaks pusletükki. Aga kui su kuti varustus on keskmisest võimsam, võivad mõned poosid olla sinu jaoks ebamugavad. Siis soovitame ise ohjad haarata ja peale ronida. Kui peenis on väike, investeerige mänguasjadesse ning olge loomingulised.

3. Märksõna on "vasak pool"

Seksiekspertide Steve and Vera Bodansky sõnul on kliitori vasak pool kõige tundlikum. Seega juhenda oma meest edaspidi "natuke rohkem vasakule, kallis!"

4. Seksijärgset veritsust esineb paljudel naistel

Pärast vahekorda linal punaseid plekke nähes ära ehmu - see ei tähenda, et sul on päevad või midagi on katki läinud. Seda võivad põhjustada põletikud või polüübid. Igaks juhuks võiksid günekoloogilt nõu küsida, tema oskab öelda, kas see vajab ravi.

5. Iha sõltub menstruatsioonitsüklist

Ovulatsiooni ajal on naised kõige iharamad. Testosteroonitase on laes ning testosteroon muudab su himuraks (nagu mehedki).

Loodus on seadnud asjad nii, et naised soovivad seksi enam just siis, kui neil on suurim šanss rasedaks jääda. Kaval, kas pole?!

6. Ka heteromeestele meeldib, kui nende anaalpiirkonda hellitatakse

Kui su mees pole sellest huvitatud, arvab ta ehk, et see teeb ta geiks. Tegelikult on "tagumise ukse" juures tohutult palju närve, mille puudutamine võib viia võimsate orgasmideni. Igaks juhuks hoiata teda enne, kui seda piirkonda avastama suundud.

7. Naised võivad orgasmini jõuda lugematu arv kordi

Pärast orgasmi peab mees natuke aega end koguma ja tema erektsioon kaob. Kuid naistel ei ole taastumiseks aega tarvis. Naised on võimelised kogema mitmeid orgasme järjest, ei ole nii, et pärast esimest orgasmi on kõik lõppenud. Ka mehed on selleks suutelised, kuid selleks on neil vaja omandada spetsiaalsed tehnikad.

8. Seksi tähtsus ja kvaliteet ei vähene vananedes

Vananemine ei tähenda tingimata seda, et otsid poest sooduspakkumisi või vaatad koos kassiga kodus seebikaid. Ka auväärses eas on seks vajalik ja nauditav! Nii et kui su seksielu kiratsev, ära aja seda vanuse kaela. Leia seksi jaoks aega ja taasavasta oma kirg ning asu asja kallale.

9. Lubrikandid muudavad seksi piina asemel naudinguks

Kui sa ei naudi seksi või vahekord on valulik, võib lahendus peituda ühes väikeses pudelikeses, mida saab osta pea igast poest. Oluline on meeles pidada, et ebapiisav märgumine ei tähenda tingimata seda, et mees ei ole suutnud sind piisavalt üles kütta! Ära pelga abivahendite kasutamist, märjem on parem ja viib seksi hoopis uuele tasemele.

10. Seks kestab vähem kui 10 minutit

Jah, me kõik oleme näinud filme, kus armunud paarike on asja kallal öö läbi, tehes seda nii diivanil, köögis, vannitoas kui trepil, et siis lõpuks magamistuppa jõuda ja veel tunde järjest edasi mürada. Reaalses elus muidugi käivad asjad teisiti ja vähe on neid, kes tegelikult öö läbi järjest nahistada suudavad.

Ja tegelikult ei ole ka sinu seksielul midagi viga, kui sa ei viitsi ega suuda tunde järjest seksida. Keskmistel paaridel kestab keskmine seks vähem kui kümme minutit ja kõik on rahul.

Allikas: iVillage.co.uk

Jaga
Kommentaarid