Kaunid merineitsilokid

Laines juukseid ei ole just kõige lihtsam hooldada. Nad nõuavad regulaarset pesemist ning niisutamist. Naised, kes eelistavad pikki juukseid ja merineitsilokke on oma loomult šikid ja ülimalt naiselikud. Nende jaoks ei ole mingi probleem oma välimuse kallal vaeva näha. Sellistele naistele meeldib hästi riides käia ning nad on omamoodi trendiseadjad.

Pikad ja sirged juuksed

Pikad ja sirged juuksed näitavad, et naine on noooruslik ja murevaba. Ta ei nõua oma kallimalt palju ja tänu sellele on temaga ka lihtne häid suhteid säilitada. Neil on mugav nii kodus kui ka kallis restoranis. Pikkade ja sirgete juustega naised on õnnelikud ja vaatavad elu positiivse pilguga.

Bob

Kui näed naist, kes eelistab bob-soengut, siis tea, et ta on ülimalt enesekindel, eesmärgile orienteeritud ja võimukas. Sellised naised naudivad elegantsi ja luksust. Soengut ennast on küll lihtne hooldada ja säilitada, kuid sama ei saa öelda tema kandja kohta.

Ülilühike bob

Ära kunagi aja neid kahte sassi! Bob'i ja ülilühikese bob'i kandjad on kui öö ja päev! Ülilühikese bob'i kandjad pakatavad seksuaalsusest ja enesekindlusest, neil on oma stiil ning nad ei järgi mitte kunagi reegleid!

Kihiline juukselõikus

Järkus juustega naised on flirtivad ja särtsakad, neil on tugev iseloom, kuid samas naudivad nad siiski kõike ülimalt naiselikku ja magusat. Ära lase end sellel pehmel pealispildil eksitada, need naised on ülimalt põnevad kaaslased!

Poisipea

Poisipeaga naised on julged ning tugeva iseloomuga. Nad teavad väga hästi, mida nad oma elult ootavad ja tahavad ning on kindlasti seadnud ka suured eesmärgid. Enesekindlus on nende märksõnaks!

Allikas: Bollywoodshaadis