1. Sobimatud libiidod

On palju põhjuseid, millest meie libiido sõltub. Võib-olla tahab teist üks rohkem seksi kui teine. Kui see erinevus on väike, siis pole asi hull. Kui aga üks teist eelistaks kogu aeg televiisorit vaadata või raamatut lugeda ning teine ainult voodisse kibeleb, siis on juba mure suurem.

2. Erinevused selles, mis teid erutab

Mõnele meeldib karm seks, mõni naudib roppu kõnepruuki, teine tahab ainult sensuaalseid puudutusi ja romantikat. Kui te suudate oma eelistusi jagada ja arvestate teineteisega, siis on hästi. Sageli jääb aga suurte erinevuste puhul üks teist kogu aeg tühjade kätega ning lõpuks muutub ka seks ebameeldivaks.

3. Erinevad ootused seksile

Olgu mõjutajaks seksuaalfantaasiad või möllav libiido, võib tekkida olukord, kus üks teist jääb just kui tähelepanuta. Kui te omavahel sellest rääkida ei suuda, siis ilmselt magate varsti ainult seljad vastamisi ja kahe eraldi teki all.

4. Emotsionaalne hoolimatus

Midagi ei ole teha, seks on käsi peseb kätt olukord. Kui su partner sinust ei hooli ja välja ei tee samal ajal kui sina annad oma maksimumi, siis ei sobi te ka seksuaalselt kokku.

5. Orgasm jääb kättesaamatuks

Üks selgemaid märke seksuaalsest mittesobivusest on see, kui te ei suuda teineteist naudingu lõppfaasini viia. Loomulikult ei pea see toimuma iga kord, aga kui see ei toimu kunagi, siis peaksite omavahel kindlasti asjad selgeks rääkima.