Loe ja vaata Cosmo jaanuarinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Ellie Goulding

• Cosmo muusa: näitlejanna Rea Lest

• Kuu kompu: muusik Erki Pärnoja

• Suur aastahoroskoop 2016

• Kanaema või karjäärinaine?

• Prillid ja meik

• Nipid, mille eest meid 1. jaanuaril tänad

Katrin (30, nimi muudetud) oli peaaegu kaks aastat olnud abielumehe armuke. “Teadsin, et tal on naine ja lapsed. Kuigi see muutis mind armukadedaks, ei kahelnud ma hetkekski, et olen noorem ja ilusam ning ühel hetkel jätab ta oma pere maha ning kolib minu juurde. Meie suhe oli ideaalne. Kuna ta töötas kõrgel positsioonil, ei olnud tal raske naisele valetada nädalapikkuste komandeeringute ja hiliste töötundide kohta. Tegelikult oli ta sel ajal hoopis minuga puhkusereisil või lihtsalt õhtustamas.

Kõik tunduski liiga hea, et olla tõsi, ja seetõttu asusin kahtlustama kohe, kui ta meie kohtumisi edasi lükkama hakkas või mulle väitis, et peab nädalaks tööreisile minema. Varem kutsus ta mind vahel kaasa, kuid üha enam kuulsin lauset: “Sul hakkaks seal igav. Veeda parem siin sõbrannadega aega.”

Mõtlesin, et nüüd ongi juhtunud mu hirmsaim õudusunenägu — tal on jälle tunded oma abikaasa vastu ning tahab oma perekonnale pühenduda. Seega, kui ta ühel õhtul minu juures oli ning duši alla läks, võtsin ta pintsakutaskust telefoni, et näha sõnumeid ja Facebooki-vestlusi oma naisega. Telefoni parooli ei olnud mul raske välja mõelda. Vajasin oma kahtlustele kinnitust!

Mida ma sealt aga leidsin? Ei ühtki vestlust proua abikaasaga, vaid hoopis kellegi kolmanda, minust veelgi noorema ja ilusama tüdrukuga, kellega tehti Facebooki vestluses puhkuseplaane ja räägiti, kui kohutav on elu igava naisega. Aga mina? Jah, minust polnud üheski vestluses märkigi. Lugesin läbi kogu nende jutuajamise ja sain aru, et nad olid tutvunud umbes pool aastat tagasi ning kõik korrad, mil mulle öeldi midagi stiilis: “Pean poja jalgpallivõistlustele minema,” veetsid nad tegelikult koos.”

Loe edasi jaanuarikuu Cosmopolitanist…