1. Planeeri ette

Juhul kui sul ei ole juba ammu olemas kindlat ideed, milline tort olema peaks, siis võta kindlasti aega ringi vaatamiseks ja ideede ammutamiseks. Arvesta, et sul on vaja broneerida nii torditegija, kalkuleerida oma rahalisi võimalusi ja valida välja ka kaunistuselemendid. Samuti toimuvad maitsmisproovid. Ära jäta seda kõike viimasele hetkele1

2. Uuri materjale

Kuigi su pulma üldine ülesehitus kitsendab teoreetiliselt su tordivalikut, siis võid julgesti mõelda kastist väljapoole. Miks mitte lasta lihtsasse pulma teha uhke ja suur tort? Valides stiili loe kindlasti pulmateemalisi artikleid, otsi internetist erinevate pulmatortide pilte ja võta ette ka vanad perealbumid — miks mitte teha samasugune maius nagu sinu vanavanematel pulmas oli?

3. Tort ei pea alati olema tort

Kuigi traditsioonilises pulmas lõikavad pruut ja peig koos tordi lahti, siis praegusel ajal on levinud ka pisikeste tassikookide pakkumine külalistele. Samuti võib külalistele tordi asemel pakkuda küpsiseid või mõnda muud käest söödavat maiust. Eriti mugav on see juhul, kui tegemist on õues toimuva pulmapeoga.

4. Vali kondiiter, keda usaldad

Kui sul on juba olemas kondiiter, keda usaldad, siis on kõik väga hästi. Mine oma soovidega tema juurde. Vastasel juhul tee kindlasti eeltööd. Muidu võid sattuda halva üllatuse ohvriks — tort ei saa valmis või ei ole maitsev. Nii jääb nii sulle kui külalistele pulmast suhu halb maik.

5. Joonista oma ideed paberile

Kui lähed kondiitri jutule, siis vii talle kindlasti kas joonis või pilt soovitavast tordist. Rääkige kõik korralikult ja täpselt üle. Samuti ole oma eelarve suhtes väga konkreetne. Tehke kindlad kokkulepped, väldi kõikvõimalikke lahtiseid otsi. Nii saad kindel olla, et pulmatort tuleb kaunis ja maitsev.