Külmutatud kirsid või murelid

Miks mitte ühel kuumal suvepäeval kommide asemel hoopis külmutatud kirsse või mureleid süüa? Korja puult (ehk praegusel ajal siis poeriiulilt) marju, pane need ööseks külma ja maiusta juba järgmisel päeval!

Gazpacho

Salatitest kõrini? Siis proovi seda juurviljasuppi! See on suurepärane värskendus ja sisaldab kõiki salatifännide lemmikuid koostisosi — tomateid, kurke, sibulaid, paprikaid ja küüslauku.

Grillitud ananass

Muuda oma grilliõhtu magusroog seekord eriliseks. Tavalise marjakoogi või kamavahu asemel serveeri külalistele hoopiski grillitud ananassi. Kuna ananass on ka rikas kiudainete poolest, siis aitab ta sul vältida ülesöömist ning hoiab kõhu kaua täis.

Cheviche

Cheviche pole mitte ainult maitsev, ta on ka kasulik! Võta toores kala ning marineeri teda sidrunimahlas. Nii meisterdad tõeliselt värske ja maitsva eelroa.

Ja loomulikult soovitame proovida ka kodumaist meritindi carpaccio't:

Grillitud mais

Arbuusi ja feta juustu kombo

Selle koosluse näol on tegemist tõelise suvearmastusega. Sega arbuusitükid fetajuustu tükkide, värske mündi ja laimimahlaga. Mmm, kui maitsev!

Arbuusikoored

Ära viska koori ära! Jäta alles rohelised osad ning marineeri neid! Põnev suupiste sinu külalistele. Millal sa viimati arbuusikoori sõid?

Külmutatud smuuti

Tee oma lemmikust smuutist mahlajäätis. Valmista smuuti ning kalla tühjadesse jogurtitopsidesse ja pista need sügavkülma. Kui smuuti on juba natuke jäätunud, saad topsidesse ka pulga sisse pista, et hiljem lihtsam süüa oleks!

Kodus valmistatud jäätee

Vajad tassi teed, et oma päeva õigesti alustada? Suvi on käes — tee jääteed! Tõeline antioksüdantidest pakatav ja värskendav jook!

Juurvilja grillvardad

Iga grillpidu ei pea tähendama lihast valutavat kõhtu ja toidupohmelli. Ole seekord targem ja pane lihavardasse ritta hoopiski oma lemmikud juurviljad! Maitsev ja tervislik!

Kodukootud salsakaste

Peolauale ei pea kastet alati poest ostma. Sega blenderis kokku ürdid, sibulad ja magus melon ning saad väga mõnusa lisa grillitud kanale või kalale. Lisaks sellele, et see on kindlasti tervislikum kui poeversioonid, pakatab see ka rohkem maitsetest ning värskusest.