1. Tehke “jah”, “ei” ja “võib-olla” seksinimekiri

Otsige välja terve hunnik erinevaid sekspoose, mänge ja lelusid ning koostage kumbki oma nimekiri sellest, mida te oleksite nõus proovima, mida te mitte mingil juhul voodis teha/näha ei taha ja millele tahaksite veel veidi mõelda. Siis võrrelge oma nimekirju ja kui miski kattub, asuge tegutsema!

2. Käerauad

Vähemalt korra võiks need ära proovida ja kui sellest ka midagi välja ei tule, lõpetate te lihtsalt olukorra üle naerdes. Naer tuleb aga kasuks nii suhtele kui intiimsuse loomisele.

3. Libesti

Süljes pole midagi seksikat ja õige libesti võib teha heast seksist suurepärase. Valige kvaliteetne silikoonipõhine libesti — selle mõju kestab kauem ning see on glütseriinivaba (glütseriin võib aidata kaasa erinevate infektsioonide tekkele).

4. Olge kordamööda tähelepanu keskpunktis

Valige õhtu, mil kogu naudingu osaliseks saab vaid üks teist, nii et teine peab tegema ära kogu “töö”. Nii annate te teineteisele rohkem aega ja võimalusi teise keha ja vajadusi paremini tundma õppida ning mitte keegi ei oska sind paremini rahuldada kui su partner (ja vastupidi!).

5. Tantra

Enamasti, kui inimesed kuulevad sõna “tantra”, tulevad neile ette kujutluspildid kummalistest sekspoosidest, kuid tantra on ka midagi muud. Tantra võib aidata kaht inimest lähendada ja tugevaks paariks siduda. Istuge teineteise vastu, asetage käsi partneri südamele ja püüdke ühes rütmis hingata. Enne magamajäämist lamage lusikaasendis ja püüdke korraga sisse-välja hingata. Tunnete end koheselt lähedasemana.

Allikas: Redbook

Jaga
Kommentaarid