JÄÄR (21.03 - 20.04)

Üldine. Jäärad on võitlejad. Nad ei rahune seni, kuni pole oma õigust tõestanud. Kuna 2017.aastal hakkab valitsema ambitsioonide energia, see on püüd juhtida, kihk võimu, staatuse ja tunnustuse järele, tunnevad Jäärad end kui kalad vees. Lisaks on Jääradele oodata soodsaid suhteid riiklike institutsioonidega. Seetõttu õnnestub järgmisel aastal lahendada sellised problemaatilised küsimused nagu võlgade tasumine, dokumentide korrastamine, soovitud juriidiliste tulemuste saavutamine. Üldiselt on see suurepärane aasta uueks eluetapiks, uute kõrguste ja eesmärkide saavutamiseks. Aga ka soodne aasta selleks, et edukalt jätkata juba alustatud ettevõtmistega.

Mida vältida. Vastavalt astroloogiale on Jäära nõrk koht pea. Seega, väldi stressi! Loobu sellest ning hakka ennast armastama! Ära hoia raha kokku tervise profülaktika pealt, veeda rohkem aega looduses, avasta uut sind ümbritsevas maailmas, luba endale riske. Sellel aastal on keelatud igasugune konservatism.

Nõuanne. Naudi elu ja ära karda alustada millegi uuega. Ole eneses kindel, ära oota sobivat hetke, sest see hetk, millisena sa teda ette kujutad, ei pruugigi tulla. Ära unusta, et oled sarmikas ja karismaatiline. Oled tõeline energiapomm — kasuta seda. Siis õnnestub kõik!

SÕNN (21.04 - 20.05)

Üldine. Sõnnid on väga meeldivad inimesed, kuni neid ei ärritata. Aasta alguses võivad nad olla niivõrd endaga hõivatud, et ei pane tähele isegi halbu uudiseid, ning see ongi hea. 2017.aastal pööravad Sõnnid rohkem tähelepanu eneseanalüüsile, hobidele ning üritavad mõõdukalt midagi saavutada. Tööl kulgeb nende aasta harmooniliselt. Ent ka Sõnne võib tabada otsustusvõimetus. See on enamasti seotud sellega, et nad liialt süvenevad oma sisemaailma.

Mida vältida. Igavaid suhteid. Sõnnid võivad sel aastal edukalt seista partneri kõrval ning toetada sõpru. Nad võivad olla kindlaks õlaks nendele, kes abi vajavad. Ainult ilma eneseohverduseta! Jälgi hoolikalt oma rahaasju, kuluta mõistlikult, sest Kuke aastal võib Sõnnidele hakata meeldima liigne luksus.

Nõuanne. Õpi iseennast tundma! Ära vaata teisi! Ära kuluta aega energiale, muretsedes, mida mõtlevad teised sinust. Ava oma loomingulisus ning tee teoks oma kõige suuremad unistused.

KAKSIKUD (21.05 - 20.06)

Üldine. Ka Tulekuke aastal tahavad Kaksikud olla liidrid — kõige paremad. Loomulikult tuleb oma positsioone hoida, ainult peab arvestama, kui palju see kõik maksma võib minna. Finantsasjades tuleb ettevaatlik olla, ei tohi endale stressi tekitada. 2017.aastal soovitatakse kõikidele Kaksikutele järgida juba äraproovitud väärtusi. Ei maksa liialt eksperimenteerida.

Mida vältida. Kohe kindlasti liigseid rahalisi väljaminekuid. Väldi süngeid mõtteid, pessimismi, depressiooni. Tee kõik võimalik ja ka lausa võimatu selleks, et näha elu kõiki värve. Ole lähemal kodule, sest kodus aitavad ka seinad ning seal sünnivad kõige paremad ideed.

Nõuanne. Võti, mis kõik uksed avab, on lahkus ja siirus. Tunne end noorena ja tee innuga seda, mis sulle rõõmu pakub. Tööl ole tähelepanelik isegi siis, kui oled edukas, sest ka konkurendid ei maga. Leia endale uus hobi.

VÄHK (22.06 - 23.07)

Üldine. Kuke aasta esitab Vähkidele kõrgeid nõudmisi, sest Vähid on ainsad, kellele võib tõeliselt toetuda. Nende õlgadele laotakse vastutus ning suur hulk kohustusi. Ent muretsemiseks pole põhjust, sest kõik pingutused saavad väärilise tasu. Suhetes valitseb harmoonia ja tasakaal. Mõned Vähid asuvad ehitama rõõmsaid tulevikuplaane. Üldiselt tuleb edukas aasta. Oled pidevalt heas tujus ning sinu ümber valitseb soe perekondlik õhkkond. Ainult ära unusta iseennast, oma hobisid ja oma vajadusi.

Mida vältida. Halbu mõtteid! Tunnet, et keegi ei vaja sind. Väldi suurt väsimust. Suhtle meeldivate inimestega, nendega, keda usaldad. Ära oota teiste käest hoolitsust. Armasta ja hoolitse ise enda eest.

Nõuanne. Ära sega ennast intriigidesse, need raiskavad vaid sinu aega ja energiat. Lisaks oled sina see, kes osutub süüdlaseks. Suhtu ettevaatlikult armukadedusse, see võib sulle kalliks maksma minna. Hoia raha — seda vajad oma suure unistuse teostamiseks, mis kindlasti lähema 10 aasta jooksul teoks saab. Kuulata oma südant ning kogu jõudu ja innustust kohtadest, kus on meeldiv viibida.

LÕVI (24.07 - 23-08)

Üldine. Lõvid vaatavad kõigele ja kõigile ülevalt alla nagu kuningad oma troonilt. Tulikuke aastal võid oma suursugusust täiel rinnal nautida. See on sulle tribüünile astumise aasta. Kuigi nähtu, vaadatuna sinu kuninglikest kõrgustest, on sulle sageli pettumus. Paljusid Lõvisid kurvastavad toimuvad sündmused. Tekib soov laiendada ja paremaks muuta nii sisemist kui välist olukorda. Ning see võibki õnnestuda. Aasta tõotab tuua rahuldust saavutatu üle. Ning oma edu jagab Lõvi meelsasti teistega.

Mida vältida. Liigseid kulutusi. Ole ettevaatlik, kui laenad raha. Vali tulu teenimiseks stabiilsed allikad. Ära seo end kahemõtteliste finantstehingutega.

Nõuanne. Pühenda rohkem aega selleks, et korrastada ammu edasi lükatud asju. Ära raiska energiat, püüdes ellu viia õiglust seal, kus seda ei ole ega saagi olema. Jätka oma mõistuse teritamist — lahenda ristsõnu või õpi. Võid üritada teha lisatööd paralleelselt oma põhitööga. Leia uusi hobisid ja reisi.

NEITSI (24.08 - 23.09)

Üldine. Kuke aastal asuvad Neitsid otsima vaimset teed, kohtavad uusi õpetajaid, hakkavad praktiseerima uut õpetust. Neitsite jaoks on see eriline, tähtsate vaimsete mõtiskluste aasta. Tähelepanu keskmes on nad ise, nende sisemaailm ning keskkond nende ümber. Aktuaalsetena kerkivad üles kinnisvaraga seotud küsimused.

Mida vältida. Tarbetuid kontakte inimestega, kes tekitavad tühjusetunde. Ära heida endale midagi ette. Andu lõpuks täielikult sellele, mida sa tegelikult tahad. Ole truu usaldusväärsetele väärtustele.

Nõuanne. Raha kuluta mõistlikult. Ole tööl reibas. Kui sind on tabanud rutiin, ära kaota entusiasmi. Ära lükka edasi kaua hellitatud unistusi — on parim aeg astuda kasvõi väike samm heade mõtete realiseerimise teel.

KAALUD (24.09 - 23.10)

Üldine. Kaaludele tuleb aasta 2017 vaikne ja rahulik. Nad tunnevad end hästi ning vaatavad toimuvatele sündmustele positiivse poole pealt. Samuti ootab neid aktiivne ühiskondlik elu.

Mida vältida. Ära lükka asju edasi, just nüüd on sobiv hetk. Parim aeg oma väikeste unistuste teostamiseks. Kuulata ennast ja tee seda, mida pole juba ammu teinud. Ära laiskle, sest 2017.a. nõuab aktiivsust ning tervislike eluviiside järgimist.

Nõuanne. Ära raiska asjatult raha. Investeeri targalt. Jälgi oma intuitsiooni ja las rõõm heliseb su hinges.

SKORPION (24.10 - 22.11)

Üldine. Kuke aasta on Skorpionile viljakas. Puhked lausa õide. Tööl tekivad uued võimalused. Samas leiad ka väljavaateid oma võimete ja annete arendamiseks. See aasta laseb sul ennast näidata täies ilus ning on ka parim aasta selleks, et leida enese jaoks aega, raha ja energiat.

Mida vältida. Kontakte inimestega, kes ei valmista sulle rõõmu. Rõõmusta ennast Kuke aastal rohkem kui teisi. Varu kannatust, ära kiirusta ja ära oota silmapilkseid tulemusi.
Nõuanne. Skorpionid peaksid rohkem rõõmu tundma elust ja tänasest päevast. Tee seda, mida oled lubanud endale Kuke aastal teha.

AMBUR (23.11 - 21.12)

Üldine. Amburid demonstreerivad Kuke aastal, et on enese otsinguil, et neil on andeid nii palju, et ei suuda arugi saada, milline neist on tema kutsumus. Nad on parimad sõbrad, pereliikmed ja liitlased. Kuke aastal saab Amburist kanake, kes tänulikult ja suuremeelselt sammub Kuke kõrval.

Mida vältida. Paigalseisu, rutiini ja vanadel loorberitel mõnulemist. Kuke aastal tuleb ära kasutada kõiki oma andeid ja võimeid.

Nõuanne. Tõsta oma enesehinnangut. Lõpeta pooleliolevad tööd, näiteks õpingud ülikoolis. Tee teoks oma unistused — omanda midagi, millest oled ammu unistanud ning milleks pole jätkunud motivatsiooni ja usku. Laienda oma silmaringi ning mine kauaigatsetud reisile.

KALJUKITS (12.12 - 20.01)

Üldine. Kaljukitsed tunnevad end Kuke aastal suurepäraselt. Sind hinnatakse tööl, tekib võimalus lisa teenida. Ka suhted laabuvad. See on õnnistatud aasta, mil sa ujud pärivoolu. Kõik ettevõetu õnnestub. Seetõttu on meeleolu rõõmus. Sinu jaoks ei ole olemas tõkkeid ega liiga kõrgeid tippe.

Mida vältida. Protesti esilekutsuvaid olukordi. Kuula oma intuitsiooni. Kui see ütleb: „Ära tee“, siis ära tee. Vastasel juhul tuleb kahetseda antud lubadusi või tegusid.

Nõuanne. Veeda rohkem aega inimestega, kes mõistavad ja innustavad sind. Püstita enda ette uusi eesmärke. Ning mine kauaigatsetud reisile.

VEEVALAJA (21.01 - 18.02)

Üldine. Kuke aasta algab Veevalajatele rahulikult, isegi veidi igavalt. On tunne, et vajalikud uksed ei avane. Aasta teisel poolel muutub kõik. Ootamatud sündmused toimuvad uskumatult kiiresti ning positiivselt. Aasta alguses lepid rutiiniga ning toetad kontrollitud väärtusi. Aprillist alates, kui päike hakkab eredamalt paistma, tekivad su ellu uued pöörded.

Mida vältida. Vanu puudusi. Pea antud lubadusi. Tähtsatel hetkedel kuula oma südant ning ära oma unistusi unusta. Ära raiska asjatult raha.

Nõuanne. Harjuta end positiivselt mõtlema, allu oma saatusele. Leia endale hobi ning hinda elult saadud võimalusi. Ole enesekindel, teadvusta endale oma andeid ja arenda neid.

KALAD (19.02 - 20.03)

Üldine. Kaladele on uus aasta täis seiklusi, samas kujuneb see ka rahustavaks. Nad leiavad nüüd üles need veed, mis toovad neile meeldivaid emotsioone ja mugavust. Leitud vaiksesse sadamasse jäävad Kalad pikemaks ajaks pidama. Kuke aastal paistavad Kalad silma erilise sarmi ja soojusega. Aasta tuleb romantiline ja produktiivne.

Mida vältida. Isegi siis, kui näib, et kõik laabub kui õlitatult, ei tasu sattuda eufooriasse. Ka ei ole vaja põrgata vastu veealuseid kive. Ära kogu endasse negatiivseid emotsioone. Kui mingi probleem piinab sind, räägi sellest.

Nõuanne. Naera! Ilmuta oma loomingulist loomust, vaata elule huumoriga. Püüa ära kasutada Kuke antud võimalusi. Tähed on sinu poolel, ole sinagi nende poolel.

Allikas: Prognoz 2017