JÄÄR

Parim aeg igavast tööst lahti saamiseks. Hea aasta õppimiseks. Jääradel võib tekkida ka romaan töö juures — vastastikused sümpaatiad. Jäärad on asjalikud tööarmastajad. Ent sellel aastal saavad nende prioriteetideks rohkem suhted kui karjäär. Seega nendel, kes loodavad 2017.aastal karjääriredelil edasi liikuda, tuleb enda jaoks täpselt selgeks teha, mida nad tegelikult saavutada tahavad. Kui ahvatlev ka poleks perspektiiv jätta kõik ja nautida elu, tasub siiski oma laiskusest võitu saada.

SÕNN

2017. aasta on Sõnnide jaoks stabiilsuse aasta. Tööl jäävad nad rahule sellega, kes nad on ja millega tegelevad. Tekivad sõbralikud suhted kolleegidega. Tänu Sõnnidele muutub töökliima harmooniliseks.

KAKSIKUD

Palju õnne! Järgmisel aastal laulab Kukk just sinule. Raha tuleb, vaja vaid lubada sel tulla. Head ideed saavad teoks. Võimalused leiavad sind ise. Usalda oma intuitsiooni, hoia latt kõrgel — seda kõike hinnatakse vääriliselt. See on just see aasta, mil sinu ambitsioonid võivad teoks saada.

VÄHK

Sa väsid, ent see on seda väärt. Sind on ootamas palju tööd ning hulk magamata öid … Võib tekkida tunne, et oled terves riigis oma ala ainus professionaal ning et peaaegu kogu maailma raskus lasub just sinu õlgadel. Ometi see kõik tasub end ära.

LÕVI

Ära üle pinguta. Säilita terve mõistus — parem varblane peos kui tuvi katusel. Ära liialt investeeri. Parem kuluta raha sellele, mis valmistab positiivseid emotsioone — näiteks oma hobidele.

NEITSI

Neitsi märk on kõige lähemal meedikute ja tervendajate tähtkujule. Seetõttu on igasugune töö inimestega just Neitsi jaoks. Pea ka meeles, et tööl peab säilitama asjalikke kollegiaalseid suhteid. Liiga isiklikud suhted võivad tekitada pettumust. Kõiges ülejäänus oled meelestatud innukale tööle, ning just nii tulebki tegutseda.

KAALUD

Tööl tahad midagi ümber organiseerida ning pakud uusi lahendusi. Paraku ei leia sinu loominguline isiksus rakendust. Seetõttu suuna oma energia teistele tegevustele. Ole ettevaatlik väikeste rahaliste kulutustega. Investeeri raha suurematesse eesmärkidesse — näiteks kauaoodatud reisi või kodu remonti.

SKORPION

Tööd on palju. Võib juhtuda, et sul ei jätku selleks kõigeks energiat ega jõudu. Seetõttu soovitatakse selgeks teha oma prioriteedid ning teha tööd mitte ainult raha pärast, vaid ka selleks, et tunda naudingut.

AMBUR

Kuke aastal on Amburid suurepärased täideviijad. Samas soovitatakse rohkem tugineda seadustele ja olemasolevale korrale. Tunne uhkust oma positsiooni üle, ent ära ütle ära uutest eesmärkidest.

KALJUKITS

Aasta on sobiv oma positsioonide kindlustamiseks ning uute tippude vallutamiseks. Sind hinnatakse kõrgelt. Täienda kindlasti oma teadmisi, õpi näiteks keeli.

VEEVALAJA

Karjääritõusu võib oodata aasta teisel poolel. Aasta algus kujuneb vaikseks. Hiljem tuleb end muidugi kokku võtta ja kõike jõuda. Seega kogu aasta alguses jõudu, et hiljem võiksid end kõige paremast küljest näidata.

KALAD

Äris tunnevad Kalad end eriti hästi. Lõpuks leiad sa nüüd oma koha ja saad selgeks, millega soovid tegeleda. Jääb üle vaid jätkata alustatut ning olla edukas.

Allikas: Prognoz 2017