Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Kui eelmisel korral küsisime, et mis on Eesti mehe parimad omadused, siis seekord vaatame ka varjupoolt, et mis on need halvimad. Vastused saime sellised:

Katri, 19:
Noh, hallo-ooo, arvake ise? Eesti mees on teinekord ikka jumala tuim. Tean-tean, ma ei hakka siin väljamaa mehi ülistama, aga ... Vahepeal tõesti tundub, et peab endale mujalt mehe leidma. Peale selle, et Eesti mehel on mind raske kohtama kutsuda, näib, et suurem osa neist on ka süütud. Noh, ausalt! Isegi esimest suudlust peab pikalt ootama – enne tuleb ikka kaks-kolm deiti ära tegema ja siis, kui veab, saad tatise musi põsele. PÕSELE!

Reelika, 29:
Ah, ma ei oska Eesti mehi maha teha, ausalt. Olin paar aastat Eestist eemal ja nägin kõikvõimalikke tüüpe, mõnega isegi semmisin. Kuid pärast paari kuud (veab, kui nii pikalt vastu pean) kaob mul igasugune huvi. Jaa, muidugi on alguses äge, kui mees avaldab juba esimesel kohtingul armastust – Eesti mees ju nii ei tee! - aga mingi hetk muutub see kõik jube kahtlaseks. Kas ma olen ainuke, keda selliste sõnadega üle valatakse? Ja kui palju tal on teisi naisi olnud, kellega on lubanud olla elu lõpuni koos?

Liisu, 33:
Eesti mees on laisk ja mugav. Suhte alguses viitsib veidi mett mokale määrida, siis aga harjub su olemasoluga ära ja võtab sind iseenesest mõistetavana. Ja see pole veel kõik! Mingi hetk oled talle ka ema eest, kes kasib ja kokkab. Hea, et teda toitma ei pea. Mul on kolm pikka suhet seljataga, seega tean, millest räägin.

Madli, 54:
Ah, mis sel Eesti mehel ikka viga on! Milline ta siis olema peaks? Pealegi on totter ju üldistada. Minu abikaasa on küll kõige ägedam, siiram ja vaimukam inimene, keda olen kunagi kohanud. Seejuures oleme olnud koos juba 25 aastat. Loomulikult leidub jobusid, aga neid on ju igas rahvuses, olgu ta rootslane, ameeriklane või hindu. Mina kavatsen küll oma kaasaga olla elu lõpuni koos. Uskumatu, eks?

Küsisime ka meestelet, et, mis on Eesti naise halvim omadus ja nende vastuseid võib näha SIIN