Printsess Diana järgis veendunult tervislikku dieeti ka peale buliimiaravi. Ta palkas endale kokaks Darren McGrady, kes eelnevalt oli kuninganna Elizabeth II kokk. Selle asemel, et valmistada neid toite, mida ta eelnevalt Buckinghami palees tegi, oli McGrady’le antud uus missioon: hoida tervislikku joont. “Ta ütles mulle, et mina hoolitseksin rasvade eest ja tema hoolitseb jõusaalis süsivesikute eest,” rääkis McGrady. See tähendas, et menüüs oli näiteks punane liha asendatud täidetud baklažaaniga.

Loomulikult nautis ka printsess Diana aeg-ajalt oma lemmikuid toite nagu saia või või pudingut, aga üldiselt järgis ta väga täpselt paika pandud dieeti. Isegi pidude ajal eelistas ta kergemaid toite.

See aga ei tähenda, et Diana näksiski ainult salatit samal ajal, kui tema külalised steiki sõid. Diana taldrik nägi välja nagu kõigi teiste oma, aga ta ei söönud kunagi kõhtu liiga punni. Mis oli siis tema saladus?

“Olid ajad, mil külalised tulid külla ja neile pakuti rasvarikkaid versioone toitudest, aga Diana valis alati rasvavaba variandi,” avaldas McGrady. Näiteks kasutas kokk printsessi kastmes alati rasvavaba majoneesi, aga külaliste puhul traditsioonilist versiooni. Külalistel polnud sellest aga õrna aimugi. Kõrvaltvaatajale paistis justkui sööks Diana täpselt sama palju kui kõik teised. Väga salakaval, või mis?

Allikas: Reader’s digest