Kaari: Minu meelest kõige suurem aps, millega naised oma välimuse võivad ära rikkuda on liiga tumeda jumestuskreemi pealekandmine. Liiga tume jumestuskreem jätab koledad randid nahale ja sellest on kohe aru saada, et kõva krohvikiht on näos.

Raili: Minu jaoks on tihti silma kriipima jäänud liiga tugevaks värvitud kulmud, mis ei lähe kuidagi kokku tavaliselt heledema eestlase naha- ega juustetooniga. Asi on muidugi inimese enda stiilis ning mõnel juhul mõjub üllatav kontrastsus isegi hästi (tugevate näojoontega naistel, kes võivad kohati isegi Cara Delevigne'i meenutada), kuid üldjuhul tundub, et selliste kulmude omanik on tõsiselt üle pakkunud. Üldjuhul olen erinevate stiilikatsetuste osas salliv ning püüan neis alati midagi enda jaoks inspireerivat leida

Anni: Minu arvates on kõige suurem stiiliaps, millega naised oma välimuse ära rikuvad, silmnähtavalt rasused juuksed. Leian, et juukseid tuleks pesta nii sageli kui tarvis, kasvõi iga päev, kui inimese peanahk on suurema rasueritusega. Kummaline on näha muus osas hoolitsetud välimusega naist, kes on isegi hommikul endale aeganõudva meigi teinud, kuid siiski väljunud kodust mustade juustega. Rasvaste juustega inimest nähes liigub mõte tahtmatult küsimusele, kas ta ennast mujalt ka ei pese.

Milline stiiliaps sinu silma kõige rohkem riivab? Kirjuta naistekas@delfi.ee ja pane pealkirjaks MOEKUULUTAJA!