“Moefilmid muutuvad kodumaise publiku hulgas üha populaarsemaks,” kinnitab MoeKunstiKino looja Helen Saluveer. “Mulle on mitmetest linnadest kirjutatud ning uuritud, kas saaks filme mujalgi näidata. Kuna Kuressaare on mu kodulinn, siis mul on hea meel, et meil tekkis võimalus seda suurepärast filmi Kuressaare Filminädala raames just siin näidata”.

Filmi “Manolo: poiss, kes valmistas kingi sisalikele” (“Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards”) maailma esilinastus toimus septembrikuu keskel. Film toob vaatajateni Manolo Blahniku armastuse oma kunsti vastu ning näitab, kuidas iga kingameistri loodud uus jalatsipaar teda tagant tiivustab. Lisaks heidavad filmitegijad pilgu Manolo energilisse sisemaailma, avades kaasahaaravalt mehe olemust, kes on jäänud üsnagi mõistatuslikuks. Filmis astuvad peale kunstniku enda üles Anna Wintour, Rihanna, Naomi Campbell, Iman, Rupert Everett, Paloma Picasso, Eva Herzigova, John Galliano ning teised tuntud moe-, filmi- ja meelelahutusmaailma tegelased.

Film linastub Kuressare Filminädala raames MoeKunstiKino erilinastusena Kuressaare Linnateatris teisipäeval, 28. novembril kell 19:00. Filmile teeb sissejuhatuse tuntud moedisainer Xenia Joost.

Vaata ka filmi treileri!