Tere, Naistekas
Loen ja naeran Martin Helme artiklit.

Kallis Martin, ma saan su mõttest väga hästi aru, teeme selle abordi kallimaks ja n…..e naiste ajusid eelnevalt korralikult, et laps jääks alles.

Räägin sulle oma loo. Nimelt mul on kaks last ühelt mehelt. Selle teise lapse saamisega oli naljakas lugu — jäin ilmselgelt oma ettevaatamatusest rasedaks ja kogu mehe sugulaskond (usklikud) otsustasid, et abort on jumala tahte vastane, nii mind siis suruti, kuni laps jäi alles. Kõik tore kindlasti nende inimeste ja sinu jaoks, aga vaata, siin on nüüd probleem. Mees, kes lubas lapse eest tol hetkel hoolt kanda seda ilmselgelt ei teinud.

Lisaks, kuna minu mõlemad sünnitused olid probleemsed, ei lubanud arstid mul rohkem sünnitada.

Kahjuks eluteed viisid sinna, et hetkel mul on uus ja tore abikaasa, kes tahaks ühist last. Siinkohal tahaksin sinu käest küsida — kas sa ise sünnitad meile lapse? Või peaksin ma äkki riskima oma tervisega ja laste tulevikuga ja kasvatama Eesti iivet teadmata, kas jään ise ellu?

Mõni mõte sulle veel juurde. Minu meelest ei tuleks selline asi (piirangud abortidele) enne kõne alla, kui lastekodud on lastest TÜHJAD…. leidke nendele katkistele hingedele kodud enne, ja tehke lapsendamine lihtsamaks…

Sa võid ju teha abordid kallimaks ja haigekassa toe ära võtta, aga need abordid ei jää tegemata. Ammu on selge, et palgad madalad ja paljudel lihtsalt pole võimalik lapsi üles kasvatada. Surudes nendele inimestele lapse alles jätmise tuleb lihtsalt hunnik õnnetuid lapsi, sest teiepoolne naiste surumine ei pane naisi oma vägisi sünnitatud laste eest hoolitsema ja neid armastama. Ja võib-olla ka selle naise elukaaslane ei taha seda last.

Laske inimestel saada lapsi teadlikult, sest nende laste eest hoolitsetakse ja neid armastatakse ja sealt tulevad terved täiskasvanud, kes on ka riigile kasulikud.

Martin, veel sulle üks soovitus: palun, mine õpi naiste psühholoogiat, enne kui tuled veel mõne jabura ideega lagedale. Ammu on kõigile selge, et millegi kallimaks ja keerulisemaks muutmine ja inimeste karistamine sel moel ei too mitte mingit kasu soovitud suunas.

Kõikidele karjujatele, kes tuletan meelde et mitte ükski rasedusvastane vahend ei garanteeri 100% kaitset.