Kui kõik muutub nii kiiresti, siis kuidas teada, millised trendid on 2018. aastal kõige populaarsemad?

KiraKira+ säraefekti lisavast äpist inspireeritud kangad

Seksikusel on uus väljund ja selle asemel, et võimalikult palju nahka näidata, kannavad kõige kütkestavamad naised 2018. aastal hoopis litreid ja säravaid kangaid. KiraKira äpi sõbralikke kleite leidus nii Paco Rabanne, Tom Fordi, Dolce & Gabbana kui ka Diori värskes kollektsioonis. Tulevik on pimestavalt ere!

Pilgud muusikutelt kunstnikele

Kui eelnevatel aastatel on paljud moebrändid toonud poelettidele kollektsioonid, mis on valminud koostöös maailmakuulsate muusikutega, siis nüüd on brändide huvi pöördunud hoopis kunstnike poole. Näiteks Calvin Klein näitas oma 2018. aasta kevadises kollektsioonis Andy Warholi töid ja Gucci palus kunstnik Ignasi Monrealil luua brändi kevadised kampaaniapildid. Tulemus on muidugi vaimustav! Nii nagu ka kõigi trendidega, võib olla kindel, et kuhu suundavad nende kahe brändi pilgud, tulevad peagi ka kõik teised järgi.

Juuksekummid tulevad veel suuremalt!

Nii kui talv möödub ja saabuvad soojemad ilmad, viskame me kõik oma mütsid peast ja asendame need hoopis ühe veelgi nostalgilisema aksessuaariga: pilkupüüdva patsikummiga. Seda vana lemmikut nägime nii Balenciaga kui ka Mansur Gavrieli kollektsioonides ning sellest saab kõikide trenditüdrukute uus lemmik.

Kargopüksid on selle aasta teksad

Suur teksaarmastus hakkab pisut kaduma ja ega me ei imestagi, sest 2017. aastal saigi sellest juba küllalt. See aga tähendab, et naasevad hoopis veel ühed vanad lemmikud — kargopüksid! Tead ju küll neid natuke liiga suuri ja mugavaid khaki-rohelisi või beeže pükse, mida on nii mõnus kanda, et varsti näeme neid kõikjal - nii Sacai moemaja catwalk’il kui ka moeajakirjade kontorites.

Muster mustri küljes kinni võtab üle särtsakad värvitoonid

Täna vajame rohkem kui kunagi varem optimistlikku ja õnnelikku ellusuhtumist. Kui 2017. aastal tähendas see moemaailmas pilkupüüdvaid roosasid pintsakuid, kleite ja viigipükse, siis saabuval kevadel lisandub sellele toonile veel nii mõnigi särtsakas värv. Nüüd tasub otsida välja oma kõige värvilisemad riided, sest Marni moemaja tõestas, et uuel hooajal on moemaailma lemmikuteks just mustrid. Tänavamood on sellega juba algust teinud ja tee sinagi!

Minikotike on uus kõhukott

Saabuva hooaja uued lemmikud käekotid on sellised, kuhu ei mahu praktiliselt mitte midagi. Olgu, võib-olla koduvõti ja krediitkaart ikka, aga muud midagi. Ka maailmakuulsad staarid, nagu näiteks Rihanna, on selle trendiga juba kaasa läinud, kuigi just tema oli see, kes 2017. aastal kõhukoti trendiga alustas.

Ägeda iseloomuga tüdrukud on meie uued Instagrami lemmikud

Sotsiaalmeedia staarid ning kõik need kõrgete põsesarnadega maailmakuulsate muusikute ja näitlejate tütred ja pojad on juba sündides saanud pääsme moemaailma, aga 2017. aastal lisandusid neile ka värvika persooniga modellid nagu näiteks Prantsuse-Ameerika modell Sophie Koella, kes polnud enne 2016. aastat kunagi moelaval kõndinud, aga on nüüd Chloé moemaja muusa ja paljude noorte tüdrukute iidol. Koella kõrval võib välja tuua veel ka modellid Selena Forresti ja Grace Hartzeli, kelle isiklik stiilitunnetus ja särtsakus käivad kaasas ka nende tööga.