Karm seks võib olla intensiivsem ja kirglikum, kui lihtsalt rutiinses misjonäripoosis vallatlemine ning sellele lisavad särtsu ka kerged näpistused, pepulaksud ja äärmisel juhul isegi tugevamad löögid. Samas on see pannud paljud inimesed hoopis muretsema ja on räägitud sellestki, et kas nüüd, kui seksuaalse ahistamise teemasid on niivõrd sageli esile tõstetud, on eelnevalt mainitud raamatusari üldse väärt levitamist. Lisaks kinnitavad teadusuuringud, et inimesed, kes naudivad karmimat seksi, on tavaliselt vaimselt siiski terved inimesed.

Siin on aga viis põhjust, miks me nii väga karmi seksi naudime:

1. Üllatusmoment

Üks põhjus, miks meid karm seks erutab, on üllatusmoment, mis paneb käima meie dopamiini retseptorid ja naudime seksi veelgi rohkem. Boonus: ootamatud kogemused aitavad hoida suhtes põnevust.

2. See näitab, et te usaldate teineteist

Teadlased usuvad, et see arvamus pärineb aastatuhandete tagusest ajast, kui sõbralik hammustamine ja näpistamine olid osa mängust ja sotsiaalsetest rituaalidest. Selline käitumine leiab aset aga ainult inimeste vahel, kes teinetest täielikult usaldavad.

3. Hammustamine võib olla domineerimiseks esmavajalik

Võim tekitab põnevust ja karmi seksi puhul mängib just teise inimese kontrollimine suurt rolli. Tänapäeval, kui ka paljud naised on lõpuks ometi võimukatel positsioonidel ja võtavad päevast päeva vastu väga olulisi otsuseid, võib magamistoas kontrolli andmine mehele olla vägagi erutav.

4. Võim on joovastav

Karmi seksi ajal saab inimene tunda, et ta võib teha oma partneriga mida iganes ta soovib. Tema partner aga tunneb, kui tahetud ta on ja see on erutav. Mida rohkem ta erutub, seda võimukamana domineerija end tunneb ja kuumemaks seks mõlema jaoks muutub.

5. Karm seks võimaldab võimukamal poolel olla isekas

Ta võib teha seda, mida ta tahab. Tema kord on tantsu juhtida ja otsuseid vastu võtta. Tema kontrollib rütmi ja ta ei pea end tagasi hoidma.

Muidugi ei taha kõik inimesed oma partnereid kontrollida. Mõned inimesed soovivad hoopis kontrolli teise inimese kätesse anda ja lasevad oma partneril olla dominant. Näiteks mõned mehed, kes on oma tööalases elus väga edukad, soovivad eraelus olla hoopis alamad.

Igal juhul võimaldab karmim seksuaalelu lisada igapäevaellu särtsu ja kui tunned, et tahaksid seda ka ise proovida, tea, et see töötab kõige paremini siis, kui teed seda kellegagi, keda täielikult usaldad. Paku oma kallimale välja, et järgmine kord olge teineteisega voodis pisut karmimad. Samas tehke selgeks, kui karm on liiga karm ja kui see on läbi räägitud, asuge asja kallale!

Allikas: YourTango