SPORDILAAGRID:

Valma seikluslaager Viljandimaal
Laagrid on mõeldud 7-19 aastastele lahedatele noortele, kellele meeldib sportlik ja aktiivne eluviis, kes soovivad leida endale uusi sõpru ja niisama mõnusalt aega veeta. Hind 199 eurot.

Kõrvemaa lastelaagrid kutsuvad lapsi loodusesse mõnusalt ja põnevalt aega veetma. Õpetame lastele loodust tundma, tutvustame erinevaid tegevusi looduses ja võimalusi looduses viibimiseks ning loomulikult ka seda, kuidas looduses turvaliselt viibida.
Hind vanusele 6-9 198 eurot ja 9-12 231 eurot

Roosta puhkeküla laager lastele vanuses 6-12 eluaastat. Naudime rannamõnusid, paneme end proovile seikluspargis, mängime, ratsutame hobustega ja matkame. Kui ilm veab alt, ootavad mängud ja tegevused mugavates puhkemajades ja peamajas. HInd 190-250 eurot.

Fän Clab noortelaagrid Tehumardi puhkekeskuses Saaremaal (8-11a), Paunküla heaolukeskuses (6-11a) ja Tuksi tervise- ja spordikeskuses (11-18a). Kuna fookuses on noored ning kultuur — siis see täpselt ongi laagrielu, kus kaasame kõiki ise tegema — nii seiklemist, matkamist, avastamist, teatrit, tantsimist, laulmist, mängimist, liikumist, sportimist, muusika tegemist ja kuulamist. Hind 167 eurot.

Valgemetsa noortelaager Sellel suvel laagris toredad töötoad väga erinevatel teemadel, uued külalised ja loomulikult jätkuvalt traditsioonilised lemmiküritused ja kaasahaaravad sportmängud! 7- kuni 14-aastastele lastele. Hind 133 eurot.

TaimAut suvelaagrid 7-16aastastele noortele Kloogarannas, Pärlseljal ja Karksi-Nuias. 129-184 eurot.

Taevaskoja noortelaager on matka- ja seikluslaager, mille eesmärgiks on õpetada noori läbi kogemuste. Suvelaagrisse on oodatud noored vanuses 7-18 aastat. Hind 150-180 eurot.

Urumarja noortelaager vanusele 7-15. Noortelaagri eesmärgiks on anda lastele mitmekülgset loomingulist tegevust. Anda võimalust valida erinevate tegevuste vahel. Selleks, et laps oleks füüsiliselt terve on võimalus osa võtta sportlikest üritustest ja kus laps saab proovida oma võimeid. Hind 150 eurot.

Tramburai ja Bamba noortelaager Valgamaal vanusele 8-14a. Kohapeal on olemas kõik selleks, et nautida loodust, tegeleda murumängudega ja lõõgastuda puhkehetkedel. Laagri jooksul leiame aega nii varemete avastamiseks, puude kallistamiseks kui ka looduse saladustele jälile saamiseks. Hind 159 eurot.

Põhja-Tooma lastelaager Hiiumaal 7-13aastastele seiklejatele. Hind 180 eurot.

Prangli saare loodusmuuseumi lastelaager “Looduslaps” lastele vanuses 7 — 12 aastat. Saarele ootame kõiki lapsi, kellele meeldib looduses matkata või loodusest rohkem teada saada. Hind 150 eurot.

Kilplaste küla lastelaagrid
toimuvad Müüsleri külas Järvamaal. Ootame 7-12-aastaseid lapsi kolmepäevastesse laagritesse, kus on päevad täis vahvaid mänge, päris hobusega ratsutamist, võistlusi, lõkkeõhtu, isetegevuskava ja palju meisterdamisi. Hind 98 eurot.

KutiMuti noortelaagrid 7-19aastastele. Sport, teater, muusika, jalgrattamatkad jne. Hind 130-145 eurot.

Loodusseiklus Otepääl 8-17aastastele Laagripäevad on täis aktiiv seid tegevusi, mille käigus saab nautida ja tundma õppida Lõuna-Eesti loodust, arendada enda loovust ning leida uusi sõpru. Hind 160 eurot.

MUU SUUNITLUSEGA LAAGRID:

Muusika- ja muusikalilaagrid Rannapungerjal
Hanna Liina Võsa, Maria Listra ja Laura Põldverega 7-15aastastele. Laagrinädala jooksul tegeldakse laulmise,lavalise liikumise, lavakõne, näitlemise ja tantsimisega.Kõik muusikalimaailmast huvitatud lapsed saavad end proovile panna kas laulmise,näitlemise või tantsimisega. Laagri lõpuks valmib vanematele kontsert-etendus. Hind 280 eurot.

Ettevõtluslaagrisse Põlvamaal Rasinal oodatakse 9. — 16. aastaseid noori, kes soovivad suve veeta ettevõtlikult, leida uusi sõpru ning nautida loodust. Ettevõtlus on parim viis õpetada noortele, kuidas olla ettevõtlik kodanik, kes märkab võimalusi ja oskab neid kasutada.Hind 180-200 eurot.

Desiree suvine tantsulaager toimub 6.-10.augustil Jõulumäe Tervisespordikeskuses. Laagrisse on oodatud kõik tantsuhuvilised tüdrukud vanuses 7-16. Hind 165 eurot.

Silma õpikoja looduslaager Põhiosa ajast sisustavad looduse praktilise tundmaõppimisega seotud tegevused (nt kalade uurimine, putukate püüdmine, taimede kogumine jne). Vanusele 8-17a. Hind 135-171 eurot.

Loodus- ja teadmislaager Hiiumaal lastele vanuses 7-15a. Laagri eesmärk on tutvustada Hiiumaa looduse eripära läbi aktiivõppe ja praktiliste tegevuste. Õpilased õpivad ja kinnistavad loodusteadmisi praktikumides ja ise kogedes. Hind 65 eurot.

Vihasoo laagrid igale vanusele ja igale maitsele. 10 erinevat vahetust erinevatele vanustele ja huvidele. 2018. suvehooaeg on pühendatud EV-100 sünnipäevale.

Tantsulaager ja noortelaager Camp of Hip-Hop hind 149-349. Vaatamata sellele, et tants on üks hip hopi olulisi osasid ning ka laagri üks tegevusi, on tegemist noortele suunatud meelelahutusliku seikluslaagriga. Nädala jooksul saab ennast proovile panna nii filminduses, teatris, kunstis, spordis kui erinevatel katsumustel. Tegemist on äärmiselt laiahaardelise ettevõtmisega nii, et noorte suvi oleks võimalikult mitmekülgne.

RATSALAAGRID:

Kivisaare Ratsatalu suvelaager lastele vanuses 8-17 aastat. Olenevalt ilmaoludest, laste vanusest, võimetest ja kogemustest erinevad hobustega seotud tegevused ja matkamarsruudid. Vihmase ilmaga käelised tegevused. Hind 250 eurot.

Ranna Rantšo suvelaagrid ja lastelaagrid 7-15aastastele.Ratsalaagrid, moelaager, talulaager, poiste tööõppelaager ja palju muud põnevat. Me õpime tundma loodust (taimi, linde ja loomi) ja kohanema inimese loomulikus keskkonnas. Loodus koos inimestega moodustab terviku, millega paremaks kohanemiseks on hea tunda ja tunnetada looduse terviklikkust. Hind 180-250 eurot.

Ratsalaager Saksa talus Laagris ratsutatakse 1 x päevas. Lisaks tegelevad lapsed hobustega, õpivad neid söötma, hooldama, puhastama, pesema, viima ja tooma karjamaalt. Peale ratsutamise käime hobuvankriga poes, varsatallis või maasikapõllul. Õpime enda järelt koristama ja ise endaga hakkama saama.Hind 170-200 eurot.

Kregleni Tallide ratsalaagrid Kurtnas. Laagris toimub kaks korda päevas ratsutamist, millest üks sobiva ilma ja enamuse soovil maastikul ning teine maneezis või liivaplatsil. Päeval vaba aega on võimalus sisustada puhates, iseseisvalt mängides või tallis toimetades. Hind 230-260 eurot.

LINNALAAGRID:

Teoteatri linnalaager 7-12aastastele Tallinnas. Viie laagripäeva jooksul saadakse ettekujutus teatri põhitõdedest, mängitakse teatrimänge, kujundatakse üheskoos lavastuse dekoratsioonid ja kostüümid, proovitakse kätt grimmikunstnikuna, õpitakse selgeks näidendi tekst, mängitakse teatrimänge, käiakse koos mõnel ekskursioonil ja ilusa ilma korral ollakse palju ka värskes õhus. Hind 165 eurot.

Arabella linna- ja tantsulaager Pirital 8-15aastastele tüdrukutele. Arabella laagri märksõnadeks on: lõbus suvi, seiklused, uued sõbrad, palju põnevust ja super head mälestused kogu eluks! Hind 85-105 eurot.

Lastelaager-suvekool 6-8aastastele Sauel Laager on sobilik lapse esmakordseks laagrikogemuseks ja valmistab lapsi ette juba pikemateks, ööbimisega lastelaagriteks. Igal päeval on oma teema ning õpieesmärgid, mida läbi mängu ja isetegemise omandame. Viibime võimalikult palju värskes õhus, matkame ja tegeleme õuesõppega. Hind 95 eurot.

Eesti vabaõhumuuseumi suvine lastelaager Õpime hoidma ja armastama metsa, linde ja loomi, tegema talutöid ning muidugi ka mängima ja laulma. Laager on mõeldud 1.- 4. klassi õpilastele. Hind 80 eurot.

Kakumäe surfikooli laager “Rohkem SURFi” 8-12aastastele. Surfilaagris õpetatakse nelja peamist surfiliiki — lainesurf, purjelaud, aerusurf ning tehakse tutvust ka lohesurfiga. Laagri päevakavas on surfialane teooria ja kaks surfitreeningut vees. Lisaks õpetatakse mere- ning ranna ohutust. Hind 145 eurot.

Lennusadama linnalaager registreerimine pole veel alanud.

Saaremaa spordikooli linnalaager Kuressaares. Hind 30 eurot.

Ainula linnalaager Pärnus vanusele 5-18. Hind 95 eurot.

Laste tervisekooli linnalaager Tartus 7-10aastastele. Põhirõhk on Tartu linna piires iseseisvalt liikuma õppimine.

Linnalaager “Loominguline suvevaheaeg Tartus II” 7-10aastastele. Meisterdame põnevaid asju: mängumaja maketi, omanäolise sokinuku, tuulelohe ning palju muud toredat, külastame ka Tartu mänguasjamuuseumit! Hind 67 eurot.

Eesti Politseimuuseumi linnalaager Rakveres vanusele 7-13, hind 15 eurot.

Hiirekese kokanduslaager Keilas 1-4 klassi lastele. Laagri teaduspoole eesmärk on õppida tundma ennast ümbritsevat (elus ja eluta loodust) läbi praktiliste katsete.Laagri kokandusosa eesmärgiks on anda lastele teadmisi ja oskusi iseseisvaks söögivalmistamiseks. Töid tehakse väikeste meeskondadena ning seeläbi arendatakse koostööoskusi. Hind 85 eurot.

Noored Kooli linnalaager Narvas 1-8 klasside õpilastele, tasuta. Noored Kooli ja SPIN-programmi ühises linnalaagris saab säravate õpetajate juhendamisel täiendada huvipäraseid või koolitundides keeruliseks osutunud teemasid, luua uusi sõprussidemeid ja tuua suvevaheaega vaheldust.

Nimekiri ei ole täielik, lisainfot saada aadressile mari.skuin@delfi.ee