Pruudi annavad peigmehele üle nii tema isa kui ka ema

Mitmel viisil järgivad ameeriklased vähem traditsioone kui inglased. Paljudest pulmadest on alguse saanud värsked trendid, millest üks on näiteks see, et pruuti ei anna peigmehele üle ainult pruudi isa, vaid ka ema. Meghanil on ema Doria Raglandiga palju lähedasemad suhted kui isaga, kes elab Mehhikos ja keda ta väga tihti ei näe. Seda arvesse võttes võib eeldada, et Meghani ulatavad Harryle üle mõlemad vanemad. Rääkimata veel sellest, et Meghan on feminist ning see oleks austusavaldus kõigile naistele ja emadele.

Täiskasvanud pruutneitsid

Inglismaal on traditsiooniliselt pruutneitsideks lapsed (olgu siis tädi-/onutütred või -pojad, ristilapsed, muud sugulased või hoopis sõprade lapsed). Ameeriklannade jaoks on aga väga oluline, et just nende parimad sõbrannad oleksid sel tähtsal päeval nende pruutneitsideks.

Meghanil on väga palju häid sõbrannasid nagu Lindsay Roth (kelle pulmas ta ka esipruutneitsi oli), Jessica Mulroney, Priyanka Chopra, Serena Williams ja Misha Nonoo. Usume, et ta soovib just neid naisi enda kõrvale ja on nõus inglastele omast traditsiooni seetõttu eirama.

Abieluvanded

Kuigi ees ootavad väga ametlikku laadi pulmad, on võimalik, et endine blogija Meghan ja sageli reegleid murdev Harry loevad ka kõigi inimeste ees teineteisele abieluvanded ette. Lõppude lõpuks on nad alati olnud pisut rohkem avatud suhtumisega kui teised kuninglikud paarid.

Ameerika toit

Võime eeldada, et kuna Meghan on n-ö foodie ehk tõeline toidusõber, siis leiab menüüst ka Ameerikapäraseid toite. Tänapäevastes pulmades on oma koht nii pitsamaitselistel suupistetel kui ka miniburgeritel, mistõttu poleks mingi üllatus, kui neid toite näeks ka 19. mail kuninglikes pulmades.

Suur pruudikimp

Meghani lemmiklilled on pojengid ja sel korral läks tal õnneks, sest pojengid õitsevad seal maal just maikuus. Vaadates aga Kate’i ja teiste kuninglike pruutite bukette, siis need on pisut tagasihoidlikumad kui ameeriklaste pulmades. Sageli sisaldavad need pigem pisikesi ja tagasihoidlikke valgeid lilleõisi, aga me ei imestaks, kui Meghan soovib sinna natukene värvi lisada.

Suur pidu

Meghan on meelelahutaja ja mitmel viisil on seda ka Harry. Me oleme aastate jooksul juba piisavalt palju näinud, et Harry oskab pidutseda ja Meghani esimese pulma fotodelton näha, et seal mängiti ka lõbusaid joomismänge. Seega, eeldame, et need kaks oskavad küll pidusid korraldada.

On olemas ka mõned Ameerika pulmade traditsioonid, mille puhul võib vist muretsemata tõdeda, et neid me laupäevastes pulmades ei näe. Üheks neist on näiteks sukapaela viskamine (Ärme aja kuningannat punastama, eks?) või pikad kõned, mis tekitavad pruutpaaris ebamugavust (Kuigi Harryst on sõpradel kindlasti mitmeid koomilisi lugusid rääkida).

Allikas: Popsugar