Üks mees väitis, et tema tüdruk hoiab pissihäda tagasi nii kaua kui võimalik ja see tagab talle tõeliselt intenviise orgasmi, kui ta lõpuks oma häda tegema läheb. Paljud teised noogutasid kaasa ja tunnistasid, et teevad sama, kuigi mõned neist kahtlesid, kui seksuaalne see sensatsioon tegelikult on. Vaatamata sellele, pole tegemist millegi ebatavalisega.

Enne, kui hakkame selgitama, miks see reaalsuses hea idee pole, arutleme hoopis selle üle, mis selle sensatsiooni taga peitub. Naiste puhul on sidet pissimise ja seksuaalse stimulatsiooni vahel nähtud juba pikka aega. “Kliitor, vagiina ja kusiti (mis on ühendatud põiega), asetsevad teineteisele väga lähedal,” selgitab seksuaaltervise ekspert Celeste Holbrook 2016. aastal Shape Magazine’ile antud intervjuus. “Täidetud põis mõjutab ka kõige tundlikumaid ja mõnutekitavamaid suguelundite osi nagu ka kliitorit ja selle osi. Paljud naised stimuleerivad ühte või mitut selle piirkonna osa, et mõjutada ka teisi.”

Nüüd, kui oleme selle teema üle pisut arutlenud, tuleb tuua ka välja mõned põhjused, miks sa ei tohiks häda kinni hoida, et tippu jõuda.

Esiteks, selle tagajärjeks võib olla kuseteede või mõni muu põletik, sest potentsiaalselt halvad bakterid hakkavad kuseteede erinevates osades vohama. Muidugi ei tähenda see seda, et kui aeg-ajalt häda lühikest aega kinni hoiad, võib midagi halba juhtuda, aga kui seda regulaarselt teed, on tagajärjed väga ebameeldivad.

Teiseks, kui hoiad noorena regulaarselt pissihäda kinni, võivad su põielihased nõrgemaks muutuda ja tulevikus on sul hoopis raskem häda kinni hoida. Seda juhtub küll harva, aga näiteks kohvi joovatel rekkameestel või kraanajuhtidel on see üsna tavaline, sest nad kipuvad pissimisega vahel isegi tunde ootama.

Ekstreemsetes olukordades — ja olgem ausad, seda see juba on — on isegi võimalik, et põis plahvatab. Tavaliselt juhtub see küll ainult inimestega, kes on oma neere tõsiselt vigastanud näiteks haiguse, operatsiooni või vaagnatrauma tagajärjel.

Loo moraal? Aeg-ajalt häda kinni hoidmine ei tapa sind ja tõenäoliselt su põis ei plahvata, aga kui teed seda igapäevaselt, võib tagajärjeks olla põletik või mõni muu ebameeldivus. Seega: koge pissigasmi enda vastutusel!

Allikas: IFLScience