1. Ära seksti meestega, keda sa ei tunne

Ära saada endast kompromiteerivaid fotosid mehele, keda sa pole päriselus kohanud. Sa ei tea, kes ta on ja kuidas ta reageerib ning mida selle fotoga teha võib. Oota, kuni olete paar korda näost näkku näinud ning kui siis tunned, et tahad teda veel pisut õrritada ja võrgutada ning kui oled 100% veendunud, et see on turvaline, anna tuld.

2. Ära kirjuta romaani

Pole vaja talle pikka romaani oma kuumadest tunnetest ja ihadest kirja panna, lühikestest kommentaaridest piisab, et leek lõkkele puhuda. Pikad ja lohisevad kirjeldused röövivad asjalt spontaansuse ja põnevuse, mis kogu sekstimängu ju nii põnevaks teebki.

3. Ära näita midagi, mille järgi võib sind ära tunda

Kindlasti ei tohi sa välja saata alastipilti, millel oled täispikkuses ja äratuntavalt peal. Juba paar tundi hiljem võib see olla kuskil portaalis üleval ja sa ei saa mitte midagi enda kaitseks ette võtta. Sõnumeid ja pilte saada alati arvestusega, et need võivad sattuda valedesse kätesse ning jõuda su isa, bossi või tulevase peikani. Nii et välistatud on nägu, aga ka äratuntavad tätoveeringud või sünnimärgid.

4. Ära paljasta korraga kõike

Natuke õrritada on palju seksikam kui kõik korraga letti laduda. Jäta midagi kujutlusvõime hooleks ja lähene "ülesandele" loominguliselt.

5. Ära seksti purjus peaga

Idee, mis tundus pärast paari klaasi veini täiesti geniaalsena, võib järgmisel hommikul järele mõelduna olla täielik õudukas. Lisaks sellele, et pildid ja sõnumid võivad muutuda vulgaarseteks ja liialt paljastavateks, võid sa need kogemata saata valele inimesele ja see oleks ikka üsna jube.

6. Ära ignoreeri oma intuitsiooni

Kui kahtled, ära tee. Su kõhutunne hoiatab sind kohe, kui hakkad mingisse jamasse sattuma ja kui see, mida sa teed, ei ole õige. Sa tead ise ka, kui mees, kes sult alastipilte nuiab, ei ole see õige.

7. Ära hoia oma telefonis asitõendeid

Kuigi sekste võib olla erutav ja tore ka hiljem lugeda ja vaadata, on igal juhul mõistlikum need kohe ja kiiresti ära kustutada. Mis saab siis, kui sa kaotad telefoni ära ja see satub valedesse kätesse? Sel moel võib kogu su telefoni sisu kogu maailmale nähtavaks saada ja oh seda häbi otsa siis... Palu ka mehel, kellega sa sekstid, sõnumid ja pildid kohe ära kustutada.

Allikas: Your Tango