1. Sa magad paremini

Mitmed uuringud on tõestanud, et inimesed, kes tõstavad raskusi hilistel õhtutundidel, magavad hoopis paremini ja kauem kui need, kes teevad trenni hommikuti või pärastlõunal. Hea uni on kasulik ka lihastele ja taastumisele ning kui magad sügavamalt, tunned end hommikuti paremini ja väljapuhanuna.

2. Su trennid on paremad

Lisaks sellele, et magad paremini, on mitmed uuringud tõestanud, et õhtuti treenimine aitab saavutada kiiremad tulemused ja sul on ka rohkem võhma. Mida see tähendab? Sa saad trennist rohkem kasu, kui teed seda õhtuti.

3. Su vererõhk on madalam

Journal of Strength Conditioning Research’i poolt läbi viidud uuringust selgus, et inimesed, kes tegid õhtuti trenni, alandasid oma vererõhk 15% võrra rohkem kui need, kes eelistasid hommikuti end liigutada.

4. Su tulemused on paremad, varem!

New Englandi ülikoolis läbi viidud uuringust selgus, et need, kes teevad õhtuti trenni, suudavad seda teha 20% kauem ja kõrgemal intensiivsusel. See tähendab, et põletad ka rohkem kaloreid ja saavutad soovitud tulemuse kiiremini.

5. Su keha on trenniks rohkem valmis

Uuringu järgi on meie keha kortisooli tase hommikuti kõrgem, mis võib lihaskasvu pidurdada, aga keha testosteroonitase on õhtuti kõrgem, mis aitab lihaskasvule kaasa. Seega on õhtul treenimine efektiivsem.

Kuidas tundub, kas leiad täna õhtul aega ka higistamiseks? See võib muuta su elu!

Allikas: Popsugar