"Läksin aastavahetuspidu pidama sõprade tallu, mille nad aastaid tagasi ostsid ja renoveerisid, et sinna turismitalu teha ning kus olen aastaid ka jaanipäeva pidanud. Aga alati olin enne ööbinud kämpingus ja mitte suures majas, aga sel korral broneeriti meile tuba just seal.

Jõudsime kohale ja juba siis rääkisid sõbrad, et öösel olid majas tuled kummituslikult põlema läinud. Need lähevad põlema liikumise peale ja teevad ka iseloomulikku klikilaadset häält.

Koer, kes majaperemeestega samas majas ööbis, hakkas samuti ukse poole hakuma ja oli nähtavalt häiritud, aga kui nad kontrollima läksid, kes liigub, polnud seal kedagi. Aga kuidas said siis lambid põlema minna? Päris hiire peale nad ikka ei süttiks.

Ja aastavahetusööl, kui ise otsustasin lõpuks magama minna ja magamistoas tuled kustutasin, tundsin nii tugevalt, et keegi on minuga samas ruumis, et kutsusin oma kallima ka magama. Ei julgenud lihtsalt üksi olla.

Mis veelgi kummalisem: mu kolleeg nägi, et olin sinna talusse check in'i teinud ja kirjutas mulle hommikul, et seal majas ju kummitab.

Ütleme nii, et järgmise aasta jaanipäeval eelistasin jätkuvalt kämpingus ööbida..."

Kas kuulsid öösel võõras kohas ööbides imelikke hääli? Tajusid, et keegi on sinuga koos ruumis? Juhtus midagi, mis ei tundunud reaalne? Aga äkki ikka oli…

Kirjuta meile neist hetkedest, kohtadest või oma hirmudest naistekas@delfi.ee. Parimad lood avaldame ja üks õnnelik saab loosi tahtel ka Halloweeni-teemalise ilutoodete komplekti omanikuks, mille kohta saad lähemalt lugeda siit.