Foorumis Whimn kirjeldab naine, kuidas ta vaid loetud tunnid enne pulmapidu nautis pruutneitsidega klaasikest šampust, kui telefoni hakkasid saabuma šokeerivad sõnumid. Esimene sõnum tuli tundmatult numbrilt ja seal seisis: „Mina küll temaga ei abielluks. Aga sina?”


Kaasas oli hunnik tekstisõnumeid, mille peigmees Alex oli teisele naisele saatnud. „Sel nädalavahetusel. Sina ja mina. Asi läheb kuumaks, löö oma parimad trumbid lauale!“ seisis ühes sõnumis. Teisest luges Casey: „Sul on hullult kuum keha, ja kurat, kui hästi sa oskad seda kasutada. Sooviks, et mu pruut oskaks pooltki sellest, mida sina!“

Alex tunnistas oma armukesele, et ta pole kellegi vastu nii tugevat tõmmet varem tundnud.

Casey oli muidugi šokis ja purskas nutma, kuid siis tuli talle pähe geniaalne mõte. Pulmapidu ta ära ei jätnud ja ta otsustas Alexit häbistada kõige piinlikumal võimalikul moel: kõigi sõprade ja sugulaste juuresolekul.

Altari ette kõndides sosistas Casey oma peikale, et tol pole õrna aimugi, mis kohe juhtuma hakkab.

„Jõudsin altari ette, hingasin sügavalt sisse, keerasin näo sõprade ja sugulaste poole ning rääkisin neile Alexi kohta kogu tõe,“ kirjeldas naine. Ta luges ette kõik nilbed sõnumid, mis Alex oli oma armukesele saatnud.

Mees tormas kirikust välja, isamees kannul, ning Casey kuulutas: „Täna ei toimu siin pulmapidu, vaid me tähistame ausust, tõelist armastust ja oma südamele truuks jäämist hoolimata sellest, et see on kõvasti haiget saanud.“

Ning Casey ja kõik kohalviibijad pidasid maha ühe unustamatu peo.