1. Kulmukergitus

Kui mehed näevad midagi/kedagi, mis neile meeldib, nende kulmud kerkivad. Seda küll vaid murdosa sekundiks, aga kui sa seda tähele panna oskad, on sul trumbid käes. Kulmukergitus on automaatne ning annab meeldimisest märku juba siis, kui kutt ise pole veel arugi saanud, et sa talle huvi pakud. Kulmukergitamine teeb silmad suuremaks. Suuremad ja selgemad silmad mõjuvad kutsuvalt ning peaksid sinu tähelepanu tõmbama. Suured sõlmad mõjuvad ka temale — kui tahad talle märku anda, kergita ka ise kulmu ning vaata talle julgelt silma, nii mitmekordistad oma võimalusi tema tähelepanu võita.

2. Paotab huuli

Kui teie pilgud esimest korda kohtuvad ning sa oled temas huvi äratanud, paotab ta korraks huuli.

3. Ninasõõrmed laienevad

Laiad ninasõõrmed, avatud huuled ja kerkinud kulmud annavad näole sõbraliku ja avatud ilme.

4. Ta püüab su tähelepanu võita

Mõned kutid teevad seda nii vaikselt ja salaja, et sa peaaegu ei märkagi tema tagasihoidlikke püüdlusi. Teised aga käivad käte peal, naeravad valjult, viskavad nalja ning teevad kõikvõimalikke trikke, et sa teda kasvõi ainult korraks vaataksid. Liialdatud eputamisega üritab ta oma sõprade seast välja paista. Veel üks vihje — ta liigub oma sõpradest natuke eemale, et sa teda ikka paremini näeksid.

5. Ta kohendab oma lipsu

See tähendab: “Ma tahan sulle meeldida!”

6. Sasib juukseid

Milliste liigutustega ta täpsemalt oma juuste kallale asub, sõltub tema soengust ja stiilist, aga sõnum on üks — ta üritab end ahvatlevamaks muuta.

7. Keha on sirge

Ta seisab sirgelt ja üritab oma keha võimalikult musklilisena ja mehelikuna näidata. Sinuga vesteldes kummardub ta sinu poole ega pööra tähelepanu kellelegi ega millelegi muule.

8. Ta vaatab sind, kui sa näed

Muidugi on ta su pealaest jalatallani üle vaadanud juba sel hetkel, kui ta sind esimest korda nägi, kuid nüüd teeb ta seda uuesti ja nimelt sinu nähes, peatudes su kõige ahvatlevamatel kehaosadel. Sõnum selge: ma tahan sind ja ma tahan, et sa seda teaksid!

9. Istub jalad harkis

Kui noormees su vastu toolile või diivanile istub, ajab ta jalad võimalikult laiali, et sulle näidata, mida tal pakkuda on.

10. Ta hoiab sinuga rääkides käsi puusas

Sellel on lihtne selgitus — nii paistab ta suurem ning ta sõrmed osutavad ta kõige kallima kehaosa poole. Loomulikult alateadlikult.

11. Nööbib oma pintsakut kinni ja lahti

See tähendab, et sa teed ta natuke närviliseks ning tal on alateadlik soov end lahti riietada. Sellest järgmine samm on see, et ta teeb oma pintsaku lahti ning asetab oma käe pintsaku alla puusa. Kui ta jaki üldse seljast võtab, on ta mõttes sinuga juba voodis.

12. Puudutab oma nägu

Kui mees on huvitatud, lükkab ta oma lõua ette ning puudutab seda pidevalt või hõõrub seda ja näpib oma kõrvu. Põhjus — kui ta näeb meeldivat naist muutub ta nahk puudutustele eriti tundlikuks. Ta limpsib oma huuli ja mängib nendega, sest huuled on tundlikumad kui tavaliselt ning sel moel annab ta sulle mõista, et teda oleks hea suudelda.

13. Ta juhib sind

Kui hakkate liikuma, paneb ta käe su küünarnukile või seljale, et sind õiges suunas juhtida. Sel moel kindlustab ta ka, et sa tema juurest ära ei põgene või keegi teine sind ära ei röövi. Sõnum on ühene — sina oled kinni ja just tema on sinu väljavalitu. Lisaks on tal sel moel võimalik sind ka muudmoodi "kogemata" puudutada.


Allikas: iVillage.co.uk